Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Πώς αλλιώς να βαφτίσω τις νόστιμες αυτές μπουκίτσες τραγανής ζύμης και γευστικής γέμισης; Γίνονται τέλεια με ότι κρεατάκι περισσέψει {εγώ τα έκανα με μοσχαράκι[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΜεγάλη Εβδομάδα και οι ετοιμασίες για την ημέρα του Πάσχα σε κάθε νοικοκυριό, ειδικά αυτή την εβδομάδα, είναι στα φόρτε τους. Κάθε τέτοια εποχή οι μυρωδιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Ελλάδα φτιάχνουμε πολλές πίτες. Σπανακόπιτα, χορτόπιτα, κοτόπιτα, κασερόπιτα, γαλατόπιτα, αγκιναρόπιτα, κολοκυθόπιτα, μανιταρόπιτα, μαραθόπιτα, τυρόπιτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 250 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ΜΑΝΑ 15 γρ. ζάχαρη Λίγο αλάτι 50 γρ. γιαούρτι 120 γρ. βούτυρο Για τη γέμιση 250 γρ. αρνίσιο κιμά PORKY [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για την ζύμη 500γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ αλάτι νερό όσο πάρει Για την γέμιση 350γρ κιμά αρνίσιο ή μοσχαρισιο ή ανάμεικτο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γλ. ζάχαρη λίγο ελαιόλαδο Για τη γέμιση: 150 γρ. απάκι 100 γρ. γλυκός[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά για στρογγυλή φόρμα 24 εκ. ή ορθογώνια 25χ15 εκ.: Για τη ζύμη: 1/4 κιλό βούτυρο ή μαργαρίνη 2-3 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γλ.αλάτι 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: easykuzina.gr