Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr2 έτοιμα φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα ψιλοκομμένα 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 2 αυγά 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 1/2 φλ. ώριμη[...]
Πηγή: argiro.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.gr