Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
For the recipe in English click here Την κολοκύθα την έχουμε παρουσιάσει σε αρκετές μας συνταγές όπως: στην πικάντικη σαλάτα με ψητή κολοκύθα κ φακές, στην[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr1 1/2 κιλό σπανάκι χοντροκομμένο καλά πλυμένο 6 χλωρά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 πράσα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1/2 κούπα μάραθο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΥπέροχη η ζύμη ~ την γέμιση την αφήνω στο γούστο σας! J Υλικά για την ζύμη (βγαίνουν 30 κομμάτια): 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% (200 γρ) 1 κεσεδάκι σπορέλαιο 25 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΝηστεία ναι, αλλά γιατί; Θρησκευτικό καθήκον για κάποιους, συνέχιση της παράδοσης ή ευκαιρία για αποτοξίνωση για άλλους αλλά κυρίως μεγάλη απόλαυση[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπιμένω στις τάρτες. Πρώτα απ’ όλα γιατί μ’ αρέσουν πολύ - η σχέση ψωμί και γέμιση τις κατατάσσει αυτομάτως στην κατηγορία comfort food. Έπειτα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.grΚις Λορέν με σπανάκι Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 45’ , Χρόνος ψησίματος: 45’ , Κόστος: 9 € ΥΛΙΚΑ : Για την ζύμη μπριζέ 250 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr....ή απλά σπανακόπιτα που δεν έχεις αυγά να της βάλλεις και ψάχνεις να δεις πως θα "δέσεις" τη γέμιση. Πρέπει όμως να μην καταλάβει κανείς τίποτα και να μην[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr