Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
500 γρ. ψωμί προζυμένιο μπαγιάτικο 400 γρ. ντοματίνια 1 πιπεριά πράσινη 250 γρ. ξινομυζήθρα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 2 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή 1 φλιτζάνι ελιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα ρολάκια αυτά τα φτιάχνω πολύ συχνά στα πάρτυ της κόρης μου και γίνονται ανάρπαστα. Εκτός από τα πάρτυ όμως, τα απολαμβάνουμε κι εμείς σε κάποιον μπουφέ, σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΩραιότατη η πίτσα με σπιτικό ζυμαράκι… Όταν βιαζόμαστε όμως, φτιάχνουμε μία με έτοιμη ζύμη, γίνεται τραγανή και νοστιμότατη! 1 πακέτο Ζύμη με προζύμι (1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grPINCINELLE ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑνάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό ιώδινο αποτύπωμα που[...]
Πηγή: pandespani.comwww.avocadoathens.com Υλικά για την προζύμι: 400 γρ. αλεύρι για πίτσα (ιταλικό τύπου 00) 400 γρ νερό 3 γρ. φρέσκια μαγιά Παρασκεύη προζυμιού: Απο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά:10 γρ. ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250 ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού Για[...]
Πηγή: icookgreek.comΤραχανάς Θρακιωτικος με λαχανικά νηστίσιμος Τον εφτιαξε η Μαρία Λαζάκη Παπαγεωργίου Υλικα: 1κιλο κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη και βρασμενη 1κιλο ντομάτες[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά:10 γρ. ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250 ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού Για[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά: 10 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. νωπή μαγιά 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 250 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Για τη[...]
Πηγή: icookgreek.com