Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Για τη ζύμη 400 γρ. κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 220 ml χλιαρό νερό 1 μαγιά (ξηρή ή νωπή) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 κ. σούπας ελαιόλαδο Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 3 πίτσες σε ταψί 28 cm ή για 1 πίτσα 30x40 cm) Για τη ζύμη 400 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 22 0 ml χλιαρό νερό 1 μαγιά (ξηρή ή νωπή) 1[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥλικά (για 3 πίτσες σε ταψί 28 cm ή για 1 πίτσα 30x40 cm) Για τη ζύμη 400 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 22 0 ml χλιαρό νερό 1 μαγιά (ξηρή ή νωπή) 1[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΓια τη ζύμη 400 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 220 ml χλιαρό νερό 1 μαγιά (ξηρή ή νωπή) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 3 πίτσες σε ταψί 26 cm ή για 1 πίτσα 30x40 cm) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00 30 0 ml νερό χλιαρό 1 μαγιά (25 γραμ. νωπή ή 8 γραμ. ξηρή)[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥλικά (για 3 πίτσες σε ταψί 26 cm ή για 1 πίτσα 30x40 cm) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00 30 0 ml νερό χλιαρό 1 μαγιά (25 γραμ. νωπή ή 8 γραμ. ξηρή)[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr