Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Για τα ραβιόλια 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκοι 40 γρ. ελαιόλαδο 70 γρ. νερό αλάτι 1 κρόκο αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό αλεύρι για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη σάλτσα ντομάτας 1 κρεμμύδι ξερό 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. θυμάρι 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού 1 πρέζα ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 ml γάλα φρέσκο 3,5% λιπαρά 75 γρ. βούτυρο 75 γρ. αλεύρι 200 γρ. μπέικον σε φέτες 2 κ.σ. θυμάρι φρέσκο (μόνο τα φύλλα) 80 γρ. τυρί τριμμένο αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη μπεσαμέλ 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 700 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα πιπέρι 150 γρ. παρμεζάνα + 50 γρ. για[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. θυμάρι 500 γρ. κιμά γαλοπούλας 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 400 γρ. ντομάτα κονκασέ 50 γρ. νερό 1 πρέζα ζάχαρη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com