Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά (4 μερίδες) : 350 γρ φιλέτο σολομού κομμένο σε λεπτές λωρίδες 2 κουταλιές σογιού (γιαπωνέζικη σόγια σος) 2 κουταλιές σακέ 4 κουταλιές μιρίν ή γλυκό σέρι[...]
Πηγή: yumyum.grΕλαβα πριν λιγες μερες καποια email με τα καλυτερα λογια και εντυπωσεις απο αναγνωστη τον Δημητρη για το μπλογκ μου. Μου προτεινε να στειλει καποιες δικες του[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (4-6 μερίδες) : 275 γρ ταλιατέλες (με αβγό) 1 κουταλιά φυτικό λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2,5 εκ τζιντζερόρριζα φρέσκια[...]
Πηγή: yumyum.grΘαλασσινή φρεσκάδα και μυρωδικά, σε μια τραγανή μακαρονάδα. Υλικά (για 6 άτομα) 1/2 κιλό λιγκουίνι 1 κιλό φρέσκο καλαμαράκι, καθαρισμένο και κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ απλότητα δεν έχει εποχή, έχει όμως φανατικούς κάθε ηλικίας. Back to (very) basics με μια συνταγή από τις πιο απλές και μίνιμαλ σε υλικά και προσπάθεια:[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής 1 ματσάκι πλατύφυλλος βασιλικός, πλυμένος και καλά στεγνωμένος 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο (χωρίς το φύτρο) 60 γρ. κουκουνάρι 3/4 του φλιτζανιού[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr