Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Υλικά κοκοράκια: 2 νανάκια , 600 γρ. περίπου το καθένα πουρές σκόρδου: 1 κουταλιά της σούπας φινόκιο: 1/2 κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες καρότο: 1 κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα! 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]
Πηγή: omanoclock.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η πολυφωνία υλικών σ΄αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΞεκίνησα να ετοιμάσω μια αραμπιάτα, τη θυμωμένη μακαρονάδα μπας και εκτονωθεί η ένταση που σφυροκοπούσε τα μηνίγγια μου. Άλλαξα γνώμη, φάνηκε πολύ εύκολη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Μπρόκολο : 400 γρ. σε μπουκετάκια σαλάμι αέρος: 12 φέτες αρωματικά χόρτα (μαϊντανός, θυμάρι, άνηθος): 2 κουταλιές της σούπας ζυμαρικά πλατιά και μακριά[...]
Πηγή: icookgreek.comΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά κοκοράκια: 2 νανάκια , 600 γρ. περίπου το καθένα πουρές σκόρδου: 1 κουταλιά της σούπας φινόκιο: 1/2 κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες καρότο: 1 κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comγια τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα χοιρινή ή μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες ή[...]
Πηγή: cooklos.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά1 πακέτο παπαρδέλες 250 γρ βρασμένες καλά σε αλατισμένο νερό 3 φιλέτα κοτόπουλο2 σκελίδες σκόρδο τριμμένοΜισό ποτήρι χυμό ντομάτας1 κρέμα γάλακτος250 γρ.[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΣε ένα ταξίδι μου στην Ιταλία είχα την τύχη να συναντήσω την Τέσσα Κύρου, μία εξαίρετη, διεθνούς φήμης σεφ και συγγραφέα πολλών βιβλίων μαγειρικής η οποία ζει[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣυνταγή για παπαρδέλες.Υλικά: 250 γρ Παπαρδέλες ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ3 φιλέτα στήθος κοτόπουλου1/2 κιλό γιαούρτι 2% στραγγιστό1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε[...]
Πηγή: sesoyla.gr