κεικ μηλου δρισκας | λαγανα βεφα | ταραμοκεφτεδες της γιαγιας | τορτιγια συνταγη γεμιση | γλασο ασπρο πετρετζικης | ταραμοκεφτεδες βεφας | μυδοπιλαφο συνταγη ακης | μπισκοτογλυκο της αργυρως
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες με ραβιολες

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Τορτελίνια σπιτικά

Μετά τα σπιτικά ραβιόλια η επόμενη προσπάθεια, μετά από καλή μελέτη, ήταν για τορτελίνια. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενη μιας κι η μηχανή ζυμαρικών παρουσίασε[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το φύλλο ραβιόλι 8 αυγά,500 γρ. αλεύρι Για την σάλτσα 1 φρέσκια τομάτα, 2 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο, 50 γρ. κρουτόν, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Για την[...]

Πηγή: ucook.gr/cook

Πορτοκαλί ζύμη για φρέσκα, σπιτικά ζυμαρικά

Μία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Φρέσκα ζυμαρικά γεμιστά με γαρίδες και λάχανο.

Με τα φρέσκα ζυμαρικά έχω ασχοληθεί κι άλλες φορές παλαιότερα φτιάχνοντας ραβιόλια και τορτελίνια παίζοντας με τη μηχανή ζυμαρικών. Εκεί πάνω στο παιχνίδι[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Της Τυρινής: ραβιόλες κυπριακές

Δάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Είδη και κατηγορίες Ζυμαρικών

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ατομικές και κάπως διαφορετικές πίτσες

Κάποιες φορές όταν πέφτω πάνω σε άνθρωπο μερακλή, που κάνει απλά και νόστιμα πράγματα με τα χέρια του, πολύ το χαίρομαι. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο,[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ

Υλικά (4 μερίδες) : 350 γρ κρέας ψαριού ανάμικτο (σολομός, ξιφίας, σφυρίδα κλπ.) 1/2 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί 1 καρδιά μαρουλιού 1/4 φλιτζ παχιά κρέμα 1/4[...]

Πηγή: yumyum.gr
Μαύρα ραβιόλι με σκορπίνα γαρίδες και αγκινάρες

Υλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]

Πηγή: yumyum.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy