Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Σε ένα ταξίδι μου στην Ιταλία είχα την τύχη να συναντήσω την Τέσσα Κύρου, μία εξαίρετη, διεθνούς φήμης σεφ και συγγραφέα πολλών βιβλίων μαγειρικής η οποία ζει[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Μπρόκολο : 400 γρ. σε μπουκετάκια σαλάμι αέρος: 12 φέτες αρωματικά χόρτα (μαϊντανός, θυμάρι, άνηθος): 2 κουταλιές της σούπας ζυμαρικά πλατιά και μακριά[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μπρόκολο: 400 γρ. κομμένο σε μικρά μπουκετάκια σαλάμι αέρος: 12 φέτες αρωματικά χόρτα (μαϊντανός, θυμάρι, άνηθος): 2 κουταλιές της σούπας ζυμαρικά[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης: 400 γρ. σε μπουκετάκια (1/2 συσκευασίας περίπου) σαλάμι αέρος: 12 φέτες αρωματικά χόρτα (μαϊντανός, θυμάρι, άνηθος): 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η πολυφωνία υλικών σ΄αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.gr