κεικ καροτου παρλιαρος | αραβικες πιτες γεμιση | παντζαροσαλάτα ακης | γαλοπουλα γεμιστη αργυρω | ψαρι γλωσσα φιλετο στο τηγανι | καρυδοπιτα με φαρινα | πανετονε | μπιφτεκια γεμιστα ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις λαδι αντιδια

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σουφλέ της Σοφίας

Σουφλέ που το φτιάχνω από τότε που ξεκίνησα τις πρώτες απόπειρες μαγειρικής και το οποίο εξαφανίζεται σε χρόνο dt! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πέννες ή ριγκατόνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΠΕΝΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

500 γρ. πέννες 2 ντομάτες χωρίς φλούδες και σπόρους κομμένες σε κυβάκια 10 ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 2 αυγά βρασμένα κομμένα σε ροδέλες μερικά[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΠΕΝΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

500 γρ. πέννες 2 ντομάτες χωρίς φλούδες και σπόρους κομμένες σε κυβάκια 10 ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 2 αυγά βρασμένα κομμένα σε ροδέλες μερικά[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
lixoudis//Σουφλε Ζυμαρικων

Σουφλε Ζυμαρικων Υλικά: 500γρ. ζυμαρικά όπως πέννες ή ριγκατόνι. 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο. 3 αυγα. 500 ml κρέμα γάλακτος. 150γρ. τυρί Μετσοβονε[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr
Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Είδη και κατηγορίες Ζυμαρικών

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ζυμαρικά φούρνου με μπεσαμέλ χωρίς αυγά

500γρ.κοντά ζυμαρικά (πένες ή ριγκατόνι) 80γρ. παρμεζάνα τριμμένη για τη μπεσαμέλ 8 κ.σ. αλεύρι 6 κ.σ. κοφτές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 5 φλιτζ. γάλα ½[...]

Πηγή: cooklos.gr
Κοφτά ζυμαρικά

Τα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy