Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Σουφλέ που το φτιάχνω από τότε που ξεκίνησα τις πρώτες απόπειρες μαγειρικής και το οποίο εξαφανίζεται σε χρόνο dt! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πέννες ή ριγκατόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. πέννες 2 ντομάτες χωρίς φλούδες και σπόρους κομμένες σε κυβάκια 10 ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 2 αυγά βρασμένα κομμένα σε ροδέλες μερικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. πέννες 2 ντομάτες χωρίς φλούδες και σπόρους κομμένες σε κυβάκια 10 ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 2 αυγά βρασμένα κομμένα σε ροδέλες μερικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣουφλε Ζυμαρικων Υλικά: 500γρ. ζυμαρικά όπως πέννες ή ριγκατόνι. 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο. 3 αυγα. 500 ml κρέμα γάλακτος. 150γρ. τυρί Μετσοβονε[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr500γρ.κοντά ζυμαρικά (πένες ή ριγκατόνι) 80γρ. παρμεζάνα τριμμένη για τη μπεσαμέλ 8 κ.σ. αλεύρι 6 κ.σ. κοφτές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 5 φλιτζ. γάλα ½[...]
Πηγή: cooklos.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr