Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Το ψητό καλαμπόκι, το δικό μας, το Ελληνικό street food, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο, τουλάχιστον για τους περισσότερους στη δική μου ηλικία, με τα καλοκαίρια[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΑνάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό ιώδινο αποτύπωμα που[...]
Πηγή: pandespani.comΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Οταν οι ιταλοί λένε pasta risottata , ενοούν μία μακαρονάδα, όπου τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί μαζί με την σάλτσα τους,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπ’ την πρώτη φορά που δοκίμασα ζυμαρικά με γκοργκονζόλα, η συνταγή μπήκε στο τοπ των επιλογών μου. Όταν είμαστε σε Ιταλικό εστιατόριο με την Sophie και[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα! Ο Αύγουστος είναι ήδη μια πραγματικότητα και είμαστε πια μιαν αναπνοή από τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας! Έχοντας, λοιπόν, κατά νου ότι πάρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Μετά το Πάσχα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα... σχεδόν κάθε πρωί αναρωτιέμαι τί να μαγειρέψω σήμερα; Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ Μια ευκολη και γρηγορη συνταγη για γευστικη εναλλακτικη μακαροναδα. Για την παρασκευη της ακολουθουμε την διαδικασια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 50 γρ. γαρίδες 50 γρ. καραβίδες 200 γρ. μύδια 200 γρ. κυδώνια 200 γρ. ντομάτες λιαστές, κομμένες στα τέσσερα 500 γρ. μακαρόνια νούμερο 5 1[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλή σας μέρα! Ο Αύγουστος είναι ήδη μια πραγματικότητα και είμαστε πια μιαν αναπνοή από τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας! Έχοντας, λοιπόν, κατά νου ότι πάρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Μετά το Πάσχα, έχω ένα περίεργο πρόβλημα... σχεδόν κάθε πρωί αναρωτιέμαι τί να μαγειρέψω σήμερα; Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φαγητό αυτό έγινε με προτροπεί της κόρης μου γιατί ζήτησε σπαγγέτι και όχι κοφτό μακαρονάκι στο χταπόδι της. Δεν έγινε απλά νόστιμο... έγινε υπέροχο και η[...]
Πηγή: greekmasa.grΚανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Σαρακοστή κοντεύει στο τέλος της και η όρεξη μας για καλό φαγητό παραμένει αμείωτη. Αυτή τη φορά αποφάσισα να στραφώ σε αγιορείτικες συνταγές μιας και μου[...]
Πηγή: ediva.grΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ Πιστη στο μηνιαιο ραντεβου με τις διαδυκτιακες μου φιλες του Quanti Modi di Fare e Rifare ανα τον κοσμο, ετοιμαζουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.gr