Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (6 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. κορνφλάουρ 3 μεγάλα αυγά κτυπημένα 3 φλιτζ. γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 φλιτζ. λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές κολίαντρος τριμμένος[...]
Πηγή: yumyum.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚόκκινες Ταλιατέλες Αλφρέντο με γαρίδες Ποσότητα: 2 μερίδες Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά Συνολικός χρόνος 50[...]
Πηγή: craftcooklove.grPost Views: 96 Κυριακάτικες γεύσεις Υλικά: 4 μερίδες 250 γρ. κινέζικα ζυμαρικά 25 γο. μανιτάρια 2 κ.σ. ηλιέλαιο 100 νο. κινέζικο λάχανο 3 καρότα 6-8 κ.σ. λάδι[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisAπόλυτα θαλασσινό, με μαγευτική την ιωδιούχα γλύκα των πολύτιμων αβγών. Το γκουρμέ κριθαράκι με αχινούς είναι ο τέλειος συνδυασμός του λιλιπούτειου ζυμαρικού[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια το φύλλο ραβιόλι 8 αυγά,500 γρ. αλεύρι Για την σάλτσα 1 φρέσκια τομάτα, 2 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο, 50 γρ. κρουτόν, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Για την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚάποιες φορές όταν πέφτω πάνω σε άνθρωπο μερακλή, που κάνει απλά και νόστιμα πράγματα με τα χέρια του, πολύ το χαίρομαι. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕπισήμως λοιπόν μπήκαμε στην πολυπόθητη Άνοιξη. Την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τι πιο όμορφο από τον γλυκό καιρό, το ωραίο αεράκι, τα χρώματα της φύσης και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜε τα φρέσκα ζυμαρικά έχω ασχοληθεί κι άλλες φορές παλαιότερα φτιάχνοντας ραβιόλια και τορτελίνια παίζοντας με τη μηχανή ζυμαρικών. Εκεί πάνω στο παιχνίδι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΤη συνταγή αυτή την κάνω συχνά σε περίοδο νηστείας και όχι μόνο. Είναι μια καλή εναλλακτική λύση για όσους δεν του αρέσει ο κιμάς. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4-6 φρέσκα χτένια 450 γρ. ξεφλουδισμένες μεγάλες γαρίδες ωμές 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 75 γρ./ 6 κουταλιές βούτυρο 50 γρ./ 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4) : 500 γρ. ζυμαρικό κοχύλια φύλλα βασιλικού, δάφνης και δεντρολίβανου κατά τη γεύση 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 πέστροφα καπνιστή κομμένη σε[...]
Πηγή: yumyum.gr