Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η μητέρα μας, που μεγάλωσε στο γαλλόφωνο σπίτι των Βέλγων παππούδων της, διάνθιζε την καθημερινή της ομιλία με ένα σωρό γαλλικές εκφράσεις που κληρονομήσαμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΆνοιξη και οι αγκινάρες είναι και πάλι στην εποχή τους! Φρέσκες φρέσκες, ζουμερές και πεντανόστιμες. Έτσι έφτιαξα ένα εύκολο σουφλέ με πάτους αγκινάρας, ζαμπόν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 μελιτζάνα των 600 γρ περίπου αξεφλούδιστη και κομμένη σε κομμάτια των 5 εκατοστών 2 κουταλιές τσαγιού αλάτι 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο 4[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 150 γρ. τριμμένη φέτα λίγο σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/4 του φλιτζανιού άνηθο 3/4 του φλιτζανιού τριμμένο ανθότυρο ή μανούρι 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 συσκευασία μακαρόνια ριγκατόνι 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας σε νερό 600 γραμμάρια ντομάτα 1/3 ματσάκι άνηθο 1/3 ματσάκι μαϊντανό πολύ[...]
Πηγή: sidagi.grΦουρνου Τι χρειαζόμαστε: 2 πακετα αγκιναρες 200γρ γκουντα 200γρ κεφαλογραβιερα 200γρ κασερι 200γρ εμμενταλ ζαμπον σε κυβακια κατα βουληση (προαιρετικα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 150 γρ. τριμμένη φέτα λίγο σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/4 του φλιτζανιού άνηθο 3/4 του φλιτζανιού τριμμένο ανθότυρο ή μανούρι 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΚαι πώς να ετοιμάσεις μια σκάφη μακαρόνια για τους φίλους που θα καταπλεύσουν την Κυριακή στο σπίτι για να παρακολουθήσετε μαζί τα αποτελέσματα και να γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4 μερίδες) 1/2 κιλό πέννες (ολικής αλέσεως) 1 φλιτζάνι πέστο βασιλικού 1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα 1 φλιτζάνι αρακάς 1 φλιτζάνι καρδιές αγκινάρας (κομμένες[...]
Πηγή: e-syntages.grΑνάμεσα στα πολλά κριτήρια που χωρίζουν τους ανθρώπους σε κατηγορίες, είναι κατα τη γνώμη μου και αυτό: αυτοί που ξέρουν να χειρίζονται και να χαίρονται τα[...]
Πηγή: bostanistas.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για την σάλτσα 1 ½ φλιτζ. χυμό από φρέσκιες[...]
Πηγή: cooklos.grΗ σκηνή θύμιζε Sex & the City. Με κρίσιμες, βέβαια διαφορές: Δεν είμαστε στο Μανχάταν, στην Αθήνα είμαστε και δεν μιλάγαμε για σχέσεις αλλά για τα παιδιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Έτοιμη ζύμη για πίτσα 60-80 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες 60-80 γρ. καπνιστό τυρί Αγκιναράκια σε ελαιόλαδο 2 πράσα (το άσπρο τμήμα πλυμένο και κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα: 250 γρ. παπαρδέλες 4 αγκινάρες ψιλοκομμένες 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 100 γρ. κρέμα γάλακτος 50 γρ., καρύδια τριμμένα[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά (8 μερίδες) : 450 γρ. πένες ή άλλο ζυμαρικό μετρίου μεγέθους 200 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές από βάζο στραγγισμένες και κομμένες 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο [...]
Πηγή: yumyum.gr