Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Μακαρονάδα με απάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΠριν από ένα περίπου μήνα παρουσίασα μια συνταγή με πάστα Lumaconi, τα υπέροχα κελύφη σαλιγκαριού που φτιάχνει ο οίκος Del Cecco της Ιταλίας. Το κελύφη ήτανε[...]
Πηγή: bostanistas.grSTRANGULAPRIEVET' : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΚΟΥ Αν και εχασα την συναντηση του προηγουμενου μηνα, αυτη τη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr“Η μακαρονάδα της Πέμπτης” σας αποχαιρετά σήμερα. Αλλά προφανώς τα ζυμαρικά δεν θα λείψουν από το bostanistas. Και διάλεξα την πιο παιδική, την[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο 120 γρ. πανσέτα ή φέτες καπνιστό μπέικον κομμένα σε κύβους 2 λίτρα ζωμό βοδινού 1 ξυλάκι κανέλα ή μία αρκετά μεγάλη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπορεί να σας φανεί πελάς, αλλά εν πιο εύκολον απ'ότι φαίνεται! Ταΐζετε 4-5 πλάσματα (ή ακόμα καλλύτερα κάμνετε τα για 2 τζαι μετά έσιετε τα στο ψυγείον, τα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΌσο προκομμενη μαγείρισα και νοικοκυρά και να με θεωρούν μερικοί υπάρχουν ακόμα και για μένα ημέρες που δεν θέλω να μπω με τίποτα στην κουζίνα. Σπάνιες μεν[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 κουταλιές βούτυρο αλάτι – πιπέρι ντομάτα 1-2 κομμάτια ζάχαρη 1 συσκευασία λιγκουίνι[...]
Πηγή: sidagi.grΜακαρόνια με κιμά (η απόλυτη μακαρονάδα!) Ένα εύκολο πιάτο με εξαιρετική νοστιμιά, αγαπημένο μικρών και μεγάλων! Υλικά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. χοιρινό[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr750 γρ. μακαρόνια Νο 6 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά και 200 γρ. χοιρινό 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3-4 κ.σ. πελτέ 1 φλιτζ. ζωμό βοδινού ή 1/2 κύβο διαλυμένο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 συσκευασία φαρφάλες 1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κύβο βοδινό πιπέρι λίγο μαιντανό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 29/07/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ταλιατέλες με κιμά Αλα Μπολονεζ Ταλιατέλες στο φούρνο “αλα μπολονέζ”. Μια συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΜια συνταγή η οποία αγγίζει την παράδοση της Κρήτης και συναντάει την σύγχρονη Ελληνική κουζίνα. Απλές παραδοσιακές γεύσεις αναμιγνύονται με τα καπνιστά[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου Για τη σάλτσα ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/gr