Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 285 συνταγές
Υλικά Για το ρυζόγαλο: 2 κουταλιές ρύζι για ριζότο, 300 ml γάλα, 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας. Για την πανακότα σοκολάτας: 250ml κρέμα γάλακτος, 165 ml γάλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦΟΝΤΑΝ ΖΑΧΑΡΗΣ Το φοντάν ζάχαρης, στην ουσία είναι αυτό που όλοι μας ξέρουμε σαν βανίλια υποβρύχιο. Αποτελεί μια βασική συνταγή της ζαχαροπλαστικής και το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΑΝΑΝΑ, ΜΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Καλο μηνα! Καθως ειμαστε πλεον στην καρδια της ανοιξης, ας υποδεχτουμε τον Μαϊο με μια δροσερη και ανοιξιατικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grmosaic- sweet salami- greek kormos ένα καλοκαιρινό γλυκό παντός...καιρού! Το αγαπάμε!! Για τη ακρίβεια, το λατρεύουμε! Δεν είναι (μάλλον δεν είμαστε) λίγοι[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΥλικά : 6 μπανάνες Αλεύρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 1 λίτρο κρέμα γάλακτος, 115 γρ.. ζάχαρη, 2 βανίλιες 2 φακ. ζελατίνα, 90 ml . νερό, Σιρόπι καραμέλας ([...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά Για το σιρόπι 2 φλιτζάνια μέλι 1 φλιτζάνια ζάχαρη λίγο ανθόνερο. Για τη γέμιση 2 φλιτζάνια καρύδι μέτρια κομμένο, + 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία συνταγή μπανόφι διαφορετική από τις άλλες... Απλά δοκιμάστε την. Υλικά: Για το μπισκότο: 300 γρμ. μπισκότα digestive 60 γρμ. βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα:[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙΟΥ Το παγωτό πεπόνι είναι μια πολύ ξεχωριστή και δροσιστική γεύση παγωτού. Δεν το συναντάμε πολύ εύκολα στα παγωτά εμπορίου αλλά[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.com300 γρ. φρυγανιά τριμμένη 400 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο 200 γρ. κουβερτούρα 200 γρ. βανίλια (υποβρύχιο) 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού νερό 2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για τα μπισκότα 1 κουταλιά της σούπας κακάο 450 γρ αλεύρι 100 γρ ζάχαρη 1/2 κουταλιές της σούπας αλάτι 3/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ στην[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Οταν ακούτε να μιλάνε για την Ωραία Ελένη, το μυαλό σας σίγουρα πάει στην... ζωηρή γυναίκα του βασιλιά Μενέλαου, όπως πέρασε στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ μπισκότα τύπου digestive: 200 γρ. βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ανθότυρο ανάλατο: 250 γρ. αυγά: 2 κρόκοι και 1 ολόκληρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: 1 κουτί κομπόστο αχλάδι 800γρ. 1 ποτήρι νερό 1/3 ποτήριου ζάχαρη 25γρ. ζελατίνη 2 φακελάκια πράσινο ζελέ διαλυμένα σε 3 3/4 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα αγαπημένο, ξενόφερτο γλυκό που ντύνεται στα ελληνικά χρώματα και γίνεται εκπληκτικό σε όποια εκδοχή κι αν διαλέξουμε. Cheesecake greek style! Με λίγα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα σουφλέ που δεν το φάγατε ποτέ. Δοκιμάστε το!! Υλικά για 8 ατομικά σουφλέ: Για το σουφλέ: 4 αυγά, (200-215 γρμ.) 120 γρμ. ζάχαρη 40 γρμ. βούτυρο μαργαρίνη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΜέρα μεγάλης γιορτής σήμερα, μιας και γιορτάζει η … μισή Ελλάδα. Θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά, σε όλες τις Ελενίτσες και όλους τους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr«Σ’ όλο σχεδόν το νησί το γνησιότερο χριστουγεννιάτικο γλυκό ήταν τα ξεροτήγανα» Αυτό αναφέρουν οι Ν. και Μ. Ψιλάκη στο βιβλίο τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr