Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚέικ νηστίσιμο, με λουκουμάκια και ροδόνερο. Κέικ γεμάτο άρωμα, πολύ αφράτο και τέλειο σε γεύση!! Υλικά 3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 φλ. ηλιέλαιο 11/2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grTo Καζάν Ντιπι είναι ίσως το πιο νόστιμο και ταυτόχρονα απλό γλυκό που μπορείς να βρεις στην Τουρκία. Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του; Δεν[...]
Πηγή: ediva.grΥλικά: 50 γρ.αλεύρι 160 γρ.άχνη 200 γρ.αμύγδαλο σε σκόνη 90 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 ασπράδια αυγών 35-40 γρ.ροδόνερο (μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα[...]
Πηγή: greekcook.grNo Comments Yet. Πόσο ανιαρή θα ήταν η ζαχαροπλαστική εάν δεν υπήρχαν οι κρέμες και δη οι σοκολατένιες! Οι κρέμες είναι από τα πιο εύκολα γλυκά και δίνει την[...]
Πηγή: kopiaste.infoΥΛΙΚΑ: 500 γρ. βούτυρο Lurpak 400 γρ. ζάχαρη 8 αυγά 600 γρ. αλεύρι 200 γρ. μάντολες κόκκινες κοπανισμένες 2 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ 40 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη σκόνη αμυγδάλου και την άχνη. Λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο μαζί με τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 08/02/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Το κέικ της Αγάπης με κάσιους, σιμιγδάλι και μπαχαρικά Ένα υπέροχο γλυκό κέικ, το κέικ της Αγάπης από[...]
Πηγή: sintayes.grΑν σας περισσέψει λίγο κέικ ή λίγο τσουρέκι μπορείτε να του δώσετε την ευκαιρία να γίνει ένα υπέροχο γλυκό ποτηριού. Θα το κόψετε κυβάκια και θα το σερβίρετε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 1 πρέζα αλάτι 200 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 90 γρ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο μπλέντερ αλέθουμε τις μάντολες σε σκόνη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις μάντολες σε σκόνη, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Μαλακώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr