Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά για ταρτιέρα 26-28 εκ.: 1 φύλλο σφολιάτα (έτοιμο ή χειροποίητο, δες τη συνταγή φύλλο σφολιάτα) Για τα αχλάδια: 4 μεγάλα αχλάδια 3 1/2 ποτήρια νερό 1 1/2[...]
Πηγή: easykuzina.grΜε το Νοέμβρη να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο το μόνο που ήθελα τις προάλλες είναι ένα γλυκό που συνδυάζει λίγο καλοκαίρι και λίγο φθινόπωρο. Για μένα ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε το Νοέμβρη να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο το μόνο που ήθελα τις προάλλες είναι ένα γλυκό που συνδυάζει λίγο καλοκαίρι και λίγο φθινόπωρο. Για μένα ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο αποδομημένο μιλφέιγ (millefeuille) al Caruso είναι μια συνταγή που πρωτοβγήκε φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριό μου στη Τήνο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά για 6 άτομα 3/4 φλ. ζάχαρη, 8 μάλλον μικρά (κυπριακά) αχλάδια, 1 κουταλιά χυμό λεμονιού, 1 κουταλιά λιωμένο βούτυρο, 1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας (ή 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comComments are closed. Καλωσορίσατε σε ένα εικονικό ταξίδι μέσω του World Culinary ABC που τυγχάνει σήμερα να είμαι η οικοδέσποινα. Σκοπός αυτού του εικονικού[...]
Πηγή: kopiaste.info