Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΟ ΚΕΪΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και προσθέτουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι πιο νόστιμες νηστίσιμες γλυκές συνταγές Ποιος είπε ότι τα νηστίσιμα δεν είναι και νόστιμα; Μάλλον όσοι δεν έχουν δοκιμάσει! Σας προκαλούμε να δοκιμάσετε τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ: Πλένουμε τα μανταρίνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό. Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου, μέχρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAPRESE: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Για τη γέμιση λιώνουμε πρώτα την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grH συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Για τη βάση ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖυμώνουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε κομμένο σε μικρούς κύβους και το αβγό. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε ένα δίσκο διαμέτρου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει. Τοποθετούμε στην φωτιά και τα βράζουμε μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε και τα 200 γρ. αμυγδαλόσκονη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή από το Στέλιο Παρλιάρο!! Μπισκότα με άρωμα από τσάι του βουνού!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρέγκα: 50 γρ. ζάχαρη 2 ασπράδια αυγών Για τα μπισκότα:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr