Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
...νηστίσιμη, οικονομική και απίστευτα νόστιμη!!!! Καλημέρα σας και καλή μας εβδομάδα! Μετά τις χθεσινές πληροφορίες σχετικά με τη μοριακή γαστρονομία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύμη: 175γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150γρ. μαύρη ζάχαρη 150γρ. αμύγδαλο τριμμένο σε σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕδώ και λίγες μέρες, ο πολυπράγμων τρελοτουρίστας γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την τρελοτουρίστριά του φτιάχνοντας μεθυσμένα τρουφάκια και άλλα καλά. Τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικα 4 αβγα βραστα(μονο κροκοι), 300 γρ. αλευρι, 300 γρ.αχνη ζαχαρη, 300 γρ, πουδρα αμυγδαλου, 2 αβγα, 250 γρ. βουτυρο 30 γρ. ρουμι, λιγη κανελα, 1 πρεζα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΒανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr... με διπλή σάλτσα σοκολάτας!!! Πριν μερικές ημέρες που γιόρταζε ο γαμπρός μου, η αδελφή μου έφτιαξε το συγκεκριμένο προφιτερόλ για να κεράσουν φίλους και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Πρώτη μέρα του μήνα σήμερα κι ας την ξεκινήσουμε γλυκά... όσο πιο γλυκά μπορούμε. Ας καλοπιάσουμε την άνοιξη γιατί εχθές , εδώ στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα 50 γρ. βούτυρο, το αμύγδαλο σκόνη και την άχνη έως ότου το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...οικονομική και απίστευτα νόστιμη!!!! Καλημέρα σας και καλή μας εβδομάδα! Μετά τις χθεσινές πληροφορίες σχετικά με τη μοριακή γαστρονομία και μιας και είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 03/11/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Γκανάς σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια με 5 υλικά Μια συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΜαρμελάδα μπανάνας, αρέσει στα πιτσιρίκια και συνοδεύει ευχάριστα πολλά γλυκά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 1700 γρ. μαρμελάδας Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜιας και δεν έχουμε συνταγές για κουραμπιέδες στο site (πλάκα κάνω), είπα να βάλω κι εγώ αυτούς που φτιάχνω για να έχουμε πολλές συνταγές να δοκιμάζουμε και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο σφολιάτα 125 γρ. βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. αμύγδαλα αναποφλοίωτα 2 μεγάλα αυγά 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ρούμι μαύρο ξύσμα από ένα λεμόνι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕλαφριά τούρτα σοκολάτας πορτοκάλι! Εύκολη και πεντανόστιμη! Είναι σχεδόν δικιάς μου έμπνευσης και πραγματικά καταναλώνεται μέχρι τελευταίας μπουκιάς από όλους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grOk, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΝόστιμα και πολύ υγιεινά με την υπογραφή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μέλι 125 γρ. ζάχαρη 90 γρ. πορτοκάλι γλασέ σε κύβους 160 γρ. φουντούκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Μερίδες: 6) Μπισκότο της Ρενς 190 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική, 3 κρόκοι αβγών, 3 ασπράδια αβγών, 3-4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, 125 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μαζί με τη μισή ζάχαρη άχνη. Τρίβουμε τους κρόκους των αυγών στο τρίφτη. Κόβουμε το παγωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! Είχε που λέτε τις προάλλες ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο στις γλυκές αλχημείες . Ύστερα από πολλές παρακλήσεις τηλεθεατών αποφάσισε ο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το πορτοκάλι κομμένο στα δύο και τα ξυλάκια κανέλας. Αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο σε σκόνη μαζί με την ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο τεμαχισμένο και το μείγμα αμυγδάλου άχνης μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. μαγιά 1 κουταλάκι του καφέ αλάτι 2 κουταλάκια του καφέ ζάχαρη 2 αυγά 1 κρόκο αυγού 80 γρ. γάλα 75 γρ. βούτυρο Σιρόπι 500 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr