Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Βαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας) Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό σιτάρι ¾[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1/2 φλιτζάνι μούσλι 1 μήλο κομμένο σε κύβους 1/2 φλιτζάνι ρόδι 2 κουταλιές της σούπας μέλι Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Σιτάρι 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο 3 κουταλιές σούπας λιωμένο με νερό Αμύγδαλα 1 ποτήρι θρυμματισμένα Σταφίδες ξανθές 1 ποτήρι Σταφίδες μαύρες 3 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΚυδώνια ψητά στο φούρνο θα χρειαστούμε για 4-5 κυδώνια: 1 1/2 φλυτζ τσ ζάχαρη 1 1/2 φλ τσ νερό 1 σφηνάκι λικέρ κράνο ή βύσιννο ή ρόδι κουκούτσι γαρύφαλλο για[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΛευκή Μαρμελάδα ...γιατί απλά, κανένα από τα υλικά που μπήκαν στην κατσαρόλα μας τούτη τη φορά δεν είχε χρώμα έντονο: κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια, ροδί ή κάτι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 κιλό κυδώνια 1 κιλό ζάχαρη 500 ml χυμό ροδιού χυμό λεμονιού 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια , τα κόβουμε φέτες και τα βράζουμε. 2. Στραγγίζουμε το νερό και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια μαρμελάδα που προέκυψε από ψαχούλεμα σε βιβλία μαγειρικής πίνοντας καφέ σε μεγάλο βιβλιοπωλείο!! Τροποποιήθηκε επί το καλύτερον και μιας και τα δεντράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕπιδόρπιο με αχλάδι, ρόδι και σοκολάτα για 4 άτομα Τι χρειαζόμαστε: 4 αχλάδια (οχι πολύ ώριμα) 1-2 ρόδια 150 γρ. σοκολάτα (με 70% περιεχόμενο κακάου) 10 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grασπράδια από 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 280 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ κοσκινισμένο 1 κ.γλ. ξίδι από κρασί 125 γρ. βατόμουρα χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 κ.γλ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟ Αν εχεις πολλα ροδια, ας ειναι καλα η ροδια μας, ψαχνεις να βρεις τροπους να τα αξιοποιησεις.... Η μαρμελαδα αυτη εχει ιδιαιτερη γευση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑγαπημένο γλυκάκι των παιδικών μας χρόνων! Λικέρ Ρόδι έκανες? Μπισκότα από την "Τούρτα Στιγμής" έμειναν? Μπράβο! Είσαι η καλύτερη μαγείρισσα! Ποδιά και[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΈνα χορταστικό, γεμάτο, επιδόρπιο που μπορεί να στολιστεί εορταστικά, με φρούτα και ζαχαρωτά ώστε να ικανοποιεί όλους τους ουρανίσκους και να τραβάει τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr