Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 156 συνταγές
από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων ΥΛΙΚΑ: 5 ποτήρια μούστο κομμένο 1 ποτήρι αλεύρι ή νισεστέ Καρύδια ψιλοκομμένα Σουσάμι Κανέλα τριμμένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ:[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grXρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά Υλικά για 30 κομμάτια: 200 γρ. ζάχαρη 250 γρ. μούστος 250 γρ. λάδι 300 γρ. νερό χλιαρό 100 γρ. χυμός πορτοκάλι 1 σφηνάκι κονιάκ 1/2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΚαι μουστοκούλουρα και Υπέροχα μαλακά κουλουράκια!!! υλικά 500 γραμ μούστο 400 γραμ ζάχαρη 350 χυμό πορτοκάλι 400 σπορέλαιο 4 κουταλάκια του γλυκού σόδα 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Επιθυμήσατε μουσταλευριά αλλά δεν έχετε μούστο; Αντί για μούστο μπορούμε να βάλουμε μέλι και να φτιάξουμε μια απομίμηση μουσταλευριάς.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚαι μουστοκούλουρα και Υπέροχα μαλακά κουλουράκια!!! υλικά 500 γραμ μούστο 400 γραμ ζάχαρη 350 χυμό πορτοκάλι 400 σπορέλαιο 4 κουταλάκια του γλυκού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΧωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής , με φυσική γλύκα και καθόλου κόπο!΄ Ένα μπουκάλι "κομμένος" μούστος είχε παραμείνει στην κατάψυξη από πέρυσι, περιμένοντας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΥΛΙΚΑ: 1κιλο αλευρι μαλακο 300γρ.μουστος 300γρ.ζαχαρη 150γρ.λαδι καλο. 2 κ.γ.σοδα 1κ.γ.κανελα 1κ.γ.γαριφαλο ½ φλυτζανι χυμο πορτοκαλιου[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΚάθε ξεκίνημα εποχής, περιλαμβάνει πολλές δουλειές, είτε στην κουζίνα είτε εκτός. Αυτό τον καιρό εδώ, φρούτα εποχής χρειάζονται φροντίδα για να έχουμε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜούστος- μουσταλευριά. Υλικά: 8 κιλά μούστο 12 κουταλιές στάχτη 1,1/4 της κούπας αλεύρι Κανέλα Καρυδόψιχα χοντροκομμένη Σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε τη στάχτη σε[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΔεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈπειδη μου αρέσει πολύ ο χαλβάς και λατρεύω την μουσταλευριά αποφάσισα να "παντρέψω" τις δυο αυτές γεύσεις! Να λοιπόν το .... μωρό τους :) Υλικά 1 ποτήρι νερού[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ κυρία Βούλα από το Οινοπαντοπωλείον Ειδικό δεν με ξεχνά και κάθε χρόνο μου φυλάει 1 μπουκάλι μούστο για την μουσταλευριά μου. Φέτος αυτή την μουσταλευριά την[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr