κορμος | κεικ μπανανα παρλιαρος | ριζοτο με μανιταρια αργυρω | πως φτιαχνω ζελε | χοιρινο συκωτι | γλυκα με μηλα | γιουβαρλάκια σούπα αργυρω | φιλετο ψαριου στο τηγανι | κορμος γλυκο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κοτοπουλο

Βρέθηκαν 48 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρι γλώσσα με καταπληκτικό κουρκούτι !!!

ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο γλώσσες κατεψυγμένες Το ίδιο ισχύει και για φρέσκες λάδι για το τηγάνισμα ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ 1 μπύρα μικρή αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας παχύς χυλός 1[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
κέικ με σταφύλια/Grape Cake

For English, scroll down Υπάρχουν κάποια περιοδικά μαγειρικής που είναι μεταφρασμένα από κάποια άλλη γλώσσα και έχουν μερικές φορές πολύ αστεία μετάφραση. Έχω[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Καλιτσούνια-Λυχναράκια Χανιώτικα με Φύλλο[...]

Καλιτσούνια Λυχναράκια τα παραδοσιακά λαμπριάτικα τυροπιτάκια της Κρήτης φτιαγμένα με τυρομάλαμα/ μαλάκα και ξυνομυζήθρα. Οι εκτός Κρήτης, κι όσοι δεν είναι[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Μία νοστιμότατη Lemon Pie – A delicious Lemon[...]

Αυτή η νόστιμη και εύκολη Lemon Pie που σας προτείνω έχει τη δική της ιστορία: είναι το πρώτο γλυκό που έμαθα να φτιάχνω, την πρώτη χρονιά που πήγα στην[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΨΑΡΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ

Υλικά (2) : Για το ψάρι 3 φλιτζάνια σπορέλαιο 500-600 γρ. ολόκληρο ψάρι (γλώσσα ή παρεμφερές) 2 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 ½ φλιτζάνι γαλέτα Για το ντιπ [...]

Πηγή: yumyum.gr
κρεμ μπρουλέ: η παρακμιακή γοητεία της βανίλιας

από Βασίλη Λορετζατο fyllosophie 23/04/2012 Rate this (2 Votes) Η κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Dzur Dinner - Σάμι

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του γεύματος ήταν η αναπαραγωγή του σάμι. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα πιάτο που δεν είχα ξαναφτιάξει στη ζωή μου, αλλά και γιατί[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Τα γιασεμιά εσκύψαν για το χατήρι σου...

Τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού το νοσταλγικό άρωμα του γιασεμιού ξυπνάει αναμνήσεις . Μεγάλωνα σε έναν κήπο με λουλούδια. Λίγο πριν βγει ο χειμώνας άνθιζε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κι' άλλα...βατόμουρα!

Είπαμε…αγοράσαμε 4-5 πακέτα! Δώσαμε κάποια. Κρατήσαμε τα υπόλοιπα και μπήκαμε σε φάση δημιουργικής παραγωγής… για τα βατόμουρα μιλώ πάντα :-))[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Ολλανδική μηλόπιτα

Και ναι, έπειτα από τέσσερα χρόνια που ζούμε στην Ολλανδία, πάρθηκε η απόφαση. Εγώ κι ο Σ ξεκινήσαμε μαθήματα ολλανδικών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Υγρό σουφλέ σοκολάτας με αχλάδια

... μια εθιστική αμαρτία! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν μια υπέροχη ημέρα για... τον ουρανίσκο μου, μιας και η αδερφή μου έφτιαξε το αγαπημένο μου[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πουτίγκα σοκολάτας με σάλτσα κόκκινων φρούτων[...]

Καλησπέρα σας! Η πρώτη ανάρτηση του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να σας γλυκάνει και να είναι πάντα γλυκιές οι μέρες σας το 2012!! Η αγγλική πουτίγκα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τάρτα με κολοκύθα (από άμαξα) και ξινομυζήθρα

Αν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Ο mickey της Αννούλας

Έυκολη και απολαυστική τούρτα!!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 1 λίτρο γάλα 3 αυγά 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ 1.5 φλιτζάνι ζάχαρη 3 βανιλάκια 70 γρ κουβερτούρα 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αφράτο κέικ κολοκύθας με μυρωδικά κ καρύδια-[...]

For the recipe in English click here Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να φτιάχνω γλυκά vegan, δηλ. να μην χρησιμοποιώ κανένα ζωικό παράγωγο: ούτε αυγά, ούτε[...]

Πηγή: theveggiesisters.gr
Κέικ με φρέσκα σύκα

Συζητούσα με το σύζυγο περί εποχών όταν επισήμανα ότι μόνο για δύο λόγους μου αρέσει το καλοκαίρι: (1) γιατί υπάρχει αφθονία φρούτων τα οποία και χρησιμοποιώ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κέικ με ανανά (ή βερύκοκα) και μαρέγκα

Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κέικ Φρέσκων Κερασιών

Ένα παραδοσιακό αγγλικό κέικ που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο μείγμα κέικ, ανακατεύοντάς το απαλά, να βυθίσουμε τα κεράσια,[...]

Πηγή: kitchenstori.es
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : BUGHATSA DI[...]

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Καραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και[...]

Καραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και βινσάντο Όταν ήμουν παιδί, κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, έκλεινα σφιχτά τα[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Εκμέκ Κανταΐφι

Κατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΟ (ΚΑΝΤΟΥΤΣΙΝΙ) ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ♦♦[...]

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΟ (ΚΑΝΤΟΥΤΣΙΝΙ) ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Τα φημισμενα μπισκοτα του Πράτο, πιο γνωστα και ως καντούτσι ή καντουτσίνι ( cantucci, cantuccini ), τα εχουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Κορμός θαλασσινών

Για 2-4 άτομα 350 γραμμάρια φιλέτο (πέρκα, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος, γλώσσας ή ότι άλλο επιθυμείτε) Αλατοπίπερο Χυμός από ½ λεμόνι 150 γραμμάρια ποικιλία[...]

Πηγή: sidagi.gr
Semifreddo με Γιαούρτι και Μπισκότα OREO

Η λέξη Semifreddo προέρχεται από την Ιταλική γλώσσα και σημαίνει μισο-κρύο, μισο-παγωμένο και αναφέρεται στα ημι-κατεψυγμένα επιδόρπια, συνήθως το παγωτό κέικ,[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
TO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ[...]

TO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ... ο φουρνος θα τα ψησει, το σπιτι θα μυρισει... Αναποσπαστα συνδεδεμενο με το Πασχα, το αφρατο και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η Πάστα Φλώρα (Pasta Frola) με το μικρό μυστικό[...]

Η “Πάστα Φλώρα” των παιδικών μας χρόνων, ήταν το γλυκό που δεν έλειπε από κανένα σπίτι. Ασχολούμενοι με τη γαστρονομία, κάποια στιγμή καταλάβαμε πως το όνομα[...]

Πηγή: caruso.gr
Κρέμα καραμελέ

Χαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Καρυδόπιτα καλοκαιρινή

Η καλοκαιρινή εκδοχή της καρυδόπιτας, είναι ένα πολύ ωραίο, σχετικά ελαφρύ, σιροπιαστό γλυκό, με λιγότερο καρύδι από την κανονική και απολαυστική κρέμα σαντιγύ[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
σύκο γλυκό του κουταλιού σαν παρακλάδι πόθου -[...]

‘Virtue? A fig!’ (…)  Whereof I take this that you call love to be a sect or scion» Οθέλλος, Σέξπιρ Τα σύκα σηκώνουν περισσότερες μαγειρικές και άλλες[...]

Πηγή: pandespani.com
cheesy muffins!!!

πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που μοιράστηκα μαζί σας μια νόστιμη συνταγή? ένα καταλαβαίνω ... ο χρόνος τρέχει, τρέχει σαν νερό. πότε είχαμε[...]

Πηγή: fenssweetparty.blogspot.gr
κρεμ μπρουλέ: η παρακμιακή γοητεία της βανίλιας[...]

Η κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του 70 και 80 στη Βρετανία, αλλά η δημοτικότητά της αργότερα[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy