μηλοπιτα νηστισιμη ευκολη με λαδι | ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΡΥΖΙ | γλυκα ψυγειου ελαφρι χωρις αυγα | κρεπα ντουκαν χωρις βρωμη | μπισκοτα με ζαχαροπαστα ακης | λικερπεργαμοντο | κολοκυθοπιτα γλυκια ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κοτοπουλο

Βρέθηκαν 77 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κέικ με φρέσκα σύκα

Συζητούσα με το σύζυγο περί εποχών όταν επισήμανα ότι μόνο για δύο λόγους μου αρέσει το καλοκαίρι: (1) γιατί υπάρχει αφθονία φρούτων τα οποία και χρησιμοποιώ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ο mickey της Αννούλας

Έυκολη και απολαυστική τούρτα!!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 1 λίτρο γάλα 3 αυγά 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ 1.5 φλιτζάνι ζάχαρη 3 βανιλάκια 70 γρ κουβερτούρα 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
η κουζίνα της Σμύρνης από ‘το τετράδιο της[...]

Για την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς  με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]

Πηγή: pandespani.com
Πουτίγκα σοκολάτας με σάλτσα κόκκινων φρούτων[...]

Καλησπέρα σας! Η πρώτη ανάρτηση του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να σας γλυκάνει και να είναι πάντα γλυκιές οι μέρες σας το 2012!! Η αγγλική πουτίγκα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Υγρό σουφλέ σοκολάτας με αχλάδια

... μια εθιστική αμαρτία! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν μια υπέροχη ημέρα για... τον ουρανίσκο μου, μιας και η αδερφή μου έφτιαξε το αγαπημένο μου[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ολλανδική μηλόπιτα

Και ναι, έπειτα από τέσσερα χρόνια που ζούμε στην Ολλανδία, πάρθηκε η απόφαση. Εγώ κι ο Σ ξεκινήσαμε μαθήματα ολλανδικών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μπανανό-σοκολατό-μπουκιές

Καλά αυτή δεν είναι λέξη, είναι γλωσσοδέτης σαν το: Τζίτζιρας ο Μίντζιρας ...ο Τζιτζιμιντζιχόντζιρας! Πάντως η γεύση έκανε το θαύμα της κι' εγώ αξιοποίησα κάτι[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Κι' άλλα...βατόμουρα!

Είπαμε…αγοράσαμε 4-5 πακέτα! Δώσαμε κάποια. Κρατήσαμε τα υπόλοιπα και μπήκαμε σε φάση δημιουργικής παραγωγής… για τα βατόμουρα μιλώ πάντα :-))[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Τα δώρα του λόγγου για όλες τις αισθήσεις

Τώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα γιασεμιά εσκύψαν για το χατήρι σου...

Τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού το νοσταλγικό άρωμα του γιασεμιού ξυπνάει αναμνήσεις . Μεγάλωνα σε έναν κήπο με λουλούδια. Λίγο πριν βγει ο χειμώνας άνθιζε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Dzur Dinner - Σάμι

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του γεύματος ήταν η αναπαραγωγή του σάμι. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα πιάτο που δεν είχα ξαναφτιάξει στη ζωή μου, αλλά και γιατί[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Το Αλάτι Και Το Πιπέρι Της Ζωής

Το Αλάτι Και Το Πιπέρι Της Ζωής Υπάρχουν σε κάθε τραπέζι και αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά σχεδόν όλων των κουζινών του κόσμου. Το αλάτι και το πιπέρι[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
κρεμ μπρουλέ: η παρακμιακή γοητεία της βανίλιας

από Βασίλη Λορετζατο fyllosophie 23/04/2012 Rate this (2 Votes) Η κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Ένας χρόνος my blissfood & το πρώτο μου giveaway

Για αυτή την ανάρτηση σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα τι θέλω να γράψω. Όχι όμως τόσο πολύ καιρό όσο μου πήρε να αποφασίσω να φτιάξω αυτό το blog. Από την πρώτη[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr
Αφράτο κέικ κολοκύθας με μυρωδικά κ καρύδια-[...]

For the recipe in English click here Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να φτιάχνω γλυκά vegan, δηλ. να μην χρησιμοποιώ κανένα ζωικό παράγωγο: ούτε αυγά, ούτε[...]

Πηγή: theveggiesisters.gr
Κέικ με ανανά (ή βερύκοκα) και μαρέγκα

Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
μαρμελάδα σύκο | Caruso.gr

“Σύκον χειμώνος αιτώ” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τις άκαιρες επιθυμίες. Γιατί το σύκο ως γνωστόν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό φρούτο και μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
TO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ[...]

TO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ... ο φουρνος θα τα ψησει, το σπιτι θα μυρισει... Αναποσπαστα συνδεδεμενο με το Πασχα, το αφρατο και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
cheesy muffins!!!

πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που μοιράστηκα μαζί σας μια νόστιμη συνταγή? ένα καταλαβαίνω ... ο χρόνος τρέχει, τρέχει σαν νερό. πότε είχαμε[...]

Πηγή: fenssweetparty.blogspot.gr
Παγωτό με μέλι και θυμάρι, χωρίς παγωτομηχανή ή[...]

Ένας ανατρεπτικός συνδυασμός κι ένα εξαίρετο αποτέλεσμα...έτσι απλά! Καλησπέρα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά (όσο γίνεται τουλάχιστον)! Ας ξεχάσουμε για λίγο τις[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
σύκο γλυκό του κουταλιού σαν παρακλάδι πόθου -[...]

‘Virtue? A fig!’ (…)  Whereof I take this that you call love to be a sect or scion» Οθέλλος, Σέξπιρ Τα σύκα σηκώνουν περισσότερες μαγειρικές και άλλες[...]

Πηγή: pandespani.com
Καρυδόπιτα καλοκαιρινή

Η καλοκαιρινή εκδοχή της καρυδόπιτας, είναι ένα πολύ ωραίο, σχετικά ελαφρύ, σιροπιαστό γλυκό, με λιγότερο καρύδι από την κανονική και απολαυστική κρέμα σαντιγύ[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κρέμα καραμελέ

Χαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Η Πάστα Φλώρα (Pasta Frola) με το μικρό μυστικό[...]

Η “Πάστα Φλώρα” των παιδικών μας χρόνων, ήταν το γλυκό που δεν έλειπε από κανένα σπίτι. Ασχολούμενοι με τη γαστρονομία, κάποια στιγμή καταλάβαμε πως το όνομα[...]

Πηγή: caruso.gr
Κορμός θαλασσινών

Για 2-4 άτομα 350 γραμμάρια φιλέτο (πέρκα, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος, γλώσσας ή ότι άλλο επιθυμείτε) Αλατοπίπερο Χυμός από ½ λεμόνι 150 γραμμάρια ποικιλία[...]

Πηγή: sidagi.gr
Κέικ Φρέσκων Κερασιών

Ένα παραδοσιακό αγγλικό κέικ που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο μείγμα κέικ, ανακατεύοντάς το απαλά, να βυθίσουμε τα κεράσια,[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Σοκολατάκια με Ινδοκάρυδο και Φιστίκι Αιγίνης

Ο Κοκκοφοίνικας ( Cocos Nucifera ) είναι ένα δένδρο των Τροπικών περιοχών, διότι προτιμά περιοχές με αμμώδες χώμα, ήλιο, έντονες βροχοπτώσεις και υψηλή[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΟ (ΚΑΝΤΟΥΤΣΙΝΙ) ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ♦♦[...]

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΟ (ΚΑΝΤΟΥΤΣΙΝΙ) ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Τα φημισμενα μπισκοτα του Πράτο, πιο γνωστα και ως καντούτσι ή καντουτσίνι ( cantucci, cantuccini ), τα εχουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μουστοκούλουρα μαλακά με πετιμέζι

Χρόνια τώρα αναρωτιόμουν πώς στο καλό φτιάχνουν αυτά τα μουστοκούλουρα που πουλάνε στους φούρνους και είναι τόσο μαλακά. Ναι ναι...Εκείνα εκεί που τα μασάς[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Εκμέκ Κανταΐφι

Κατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Καραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και[...]

Καραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και βινσάντο Όταν ήμουν παιδί, κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, έκλεινα σφιχτά τα[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : BUGHATSA DI[...]

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πλαστελίνη σοκολάτας - Ένα guest post έκπληξη!

Ναι, ναι, στο σωστό μέρος βρίσκεστε! Πιο σωστό δε γίνεται... Όλα ξεκίνησαν όταν στο πρόσφατο giveaway που διοργάνωσα για τα γενέθλια του blog, νικήτρια ήταν η[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy