Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
RUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Νάσος από την Λήμνο, φωτογράφησε και κατέγραψε για μας τα στάδια παρασκευής της σπιτικής μαρμελάδας του με μούρα. Τον ευχαριστούμε πολύ! Το μούρο και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΝηστίσιμο Κανταΐφι με Γέμιση Έκπληξη!! Δεν θα πιστεύετε οτι τρώτε Νηστίσιμο Κανταΐφι με τέτοια Γέμιση, Σούπερ Τραγανό, Σούπερ Σιροπιαστό. Ενα Εκπληκτικο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜια αρωματική παρέα φρέσκων και ξερών φρούτων με κανέλα!!! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Τη μαρμελάδα αυτή την αφιερώνω στην πολυαγαπημένη,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜαρμελάδα δαμάσκηνο Και μιάς και το είχα πάντα καημό να μάθω και εγώ να φτιάχνω μαρμελάδες που έφτιαχναν οι θείες και οι γιαγιάδες, να άλλη μια συνταγή[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ λεπτός στη γεύση, σιταρένιος ασουρές είναι γλυκό που, εδώ και αρκετές δεκαετίες, φτιάχνεται παραδοσιακά σε Ελλάδα και Τουρκία. Στη γείτονα είναι γνωστός και[...]
Πηγή: bostanistas.grΕδω και λιγο καιρο ψαχνομαι για να δοκιμασω επιτελους να κανω και τη δικη μου σπιτική μαρμελάδα... Έτσι συγκέντρωσα πολλές και χρησιμες πληροφορίες και ειμαι[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜια αρωματική παρέα φρέσκων και ξερών φρούτων με κανέλα!!! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Τη μαρμελάδα αυτή την αφιερώνω στην πολυαγαπημένη,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι γλυκό που έχει θρησκευτικές ρίζες, παρασκευάζεται την παραμονή της αγίας Βαρβάρας, δηλαδή σήμερα και μοιράζεται σε μπολάκια σε γείτονες για να έχουν καλή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝηστίσιμα μπισκότα γεμιστά με σύκα, κεράσι, πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς. Νοστιμότατα!!! Με τόσα καλούδια στη γέμιση δεν υπάρχουν!!!! Θα γίνουν τα αγαπημένα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑποξηραμένα σύκα ή βερύκοκα ή δαμάσκηνα όση ποσότητα θέλουμε. Βάζουμε το φρούτο σε λεκανάκι με νερό και το αφήνουμε όλο το βράδυ την άλλη μέρα σουρώνουμε και[...]
Πηγή: cooktherapy.gr