Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Τι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]
Πηγή: caruso.grΠΑΡΩΝΥΧΙΔΕΣ - Βράζουμε 1 κιλό κάστανα και στο ζεστό νερό βυθίζουμε τα δάκτυλά μας και οι παρωνυχίδες πέφτουν. ΠΕΤΡΕΣ ΚΥΣΤΕΩΣ - Ωφελεί πολύ η βρασμένη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό το τετράδιο της γιαγιάς θα σας προτείνουμε να φτιάξετε ανάλογα με το κέφι σας, ποτά που ζεσταίνουν, ποτά που ανοίγουν την όρεξη ή που δίνουν ευφορία, χωρίς[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τα βράζουμε για 1 λεπτό. Πλένουμε καλά τα κυδώνια, αφαιρούμε τη φλούδα και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 350 γρ. βούτυρο 700 γρ. αλεύρι 15 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κρόκοι αυγών 150 γρ. νερό 5 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο Για την γέμιση[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα γιατροσόφια της γιαγιάς Σίγουρα θα θυμόμαστε όλοι μας τα θαυματουργά γιατροσόφια των ''παλιών'' και ειδικά της γιαγιάς ....γιατροσόφια που πολλές φορές[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΟι ιώσεις του χειμώνα που μας ταλαιπωρούν δεν γιατρεύονται με τα αντιβιοτικά που καταναλώνονται στη χώρα μας με τη σέσουλα, όπως τονίζουν οι ειδικοί. Αντίθετα,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑπό το τετράδιο της γιαγιάς θα σας προτείνουμε να φτιάξετε ανάλογα με το κέφι σας, ποτά που ζεσταίνουν, ποτά που ανοίγουν την όρεξη ή που δίνουν ευφορία, χωρίς[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr6 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για άλειμμα 550 γρ. κολοκύθα, ξεφλουδισμένη 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φασκόμηλο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr(Συνέχεια ανάρτησης, αλφαβητικά από το Π ως το Ω ) ΠΑΡΩΝΥΧΙΔΕΣ - Βράζουμε 1 κιλό κάστανα και στο ζεστό νερό βυθίζουμε τα δάκτυλά μας και οι παρωνυχίδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουπα ελαιολαδο 1/2 κουπα ζαχαρη 2 αυγα 1 κουπα γαλα 1 κουταλια χυμο λεμονιου 1/2 κουταλακι σοδα ξυσμα 1 λεμονιου 2 κουταλιες φρεσκα φυλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Χουρμάδες Μέλι από φασκόμηλο Ανθότυρο Κανέλα σκόνη Αμύγδαλα σε φλοίδες Γιαούρτι σουρωτό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αρχικά βγάζουμε το κουκούτσια από τους[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜαρμελάδα με βερύκοκο και μυρωδικά για να συνοδέψει κανείς κρέας. Ταιριάζει πάρα πολύ με χοιρινό και έχω την αίσθηση (αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα) ότι θα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grJean de Grylleau: «Τόσα χρόνια η Ελλάδα έδινε το πνεύμα της στη Δύση. Τώρα, όπως αναδημιουργείται η ελληνική κουζίνα μέσα από τη γαλλική γαστρονομία, η Δύση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για ταψί 27χ13 : Για τη ζύμη: 3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι κοσκινισμένο 3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο με καλαμποκέλαιο 3/4 φλιτζ. καστανή ζάχαρη 1 αβγό 1 φακελάκι[...]
Πηγή: easykuzina.grΠροφανώς, από τις αναρτήσεις μου, θα έχετε καταλάβει ότι έχω μια μικρή αδυναμία στην κολοκύθα. Μα είναι πραγματικά ένα τόσο γευστικό και "πολυχρηστικό" υλικό[...]
Πηγή: cookika.comΓλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]
Πηγή: pandespani.com