Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Όταν ο τίτλος μιας συνταγής που σου έγραψε κάποιος σε ένα τετράδιο είναι "κρέμα σοκολάτας για τούρτες, τάρτες ή λοιπές γουρουνιές", σε προδιαθέτει ανάλογα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, αυτός είναι τρόπος να ξεκινάει μία εβδομάδα. Είναι ηλιόλουστη; Το κίτρινο του ήλιου πηγαίνει σετ με το κίτρινο του λεμονιού. Είναι συννεφιασμένη, ή ακόμα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν ξεκίνησα να "στήνω" στο μυαλό μου αυτό το blog, είχα αποφασίσει ότι δεν θα είναι "μαμαδοblog", μόνο και μόνο επειδή το ξεκινούσα λίγο καιρό αφού έγινα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτά τα μπισκότα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (ούτε καν με την πρώτη μπουκιά). Από τη στιγμή που τα είδα στη σελίδα 53 του βιβλίου της Αθηνάς Πάνου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜε τον Οκτώβρη να έχει μπει για τα καλά, με τον καιρό να έχει γίνει άκρως φθινοπωρινός (και το σπίτι να θυμίζει καθαριστήριο από τις στοίβες των ρούχων που[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚι άλλο παγωτάκι…. Τελείως διαφορετικό. Ούτε παγωτομηχανές, ούτε εξεζητημένες γεύσεις, ούτε τίποτα. Δεν είχα σκοπό να σας το δείξω, αλλά να… κάτι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτό είναι το νέο αγαπημένο μου κέικ. Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να χαίρεται ένας άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι τέτοιο; Ναι, εντάξει, το καταλαβαίνω, είστε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΞεκινάω να γράφω αυτή την ανάρτηση και σκέφτομαι: "να γράψω ότι είναι η αγαπημένη μου γεύση στα γλυκά, μετά τη σοκολάτα". Το σβήνω. Γιατί μπορεί να είναι η[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔεύτερο κέικ στο καπάκι; Ω ναι... Δεν είχα σκοπό, αλλά μόλις το δοκίμασα, ήξερα ότι αυτή τη συνταγή δεν μπορώ να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Ούτε και να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔύσκολο σαββατοκύριακο, εύκολο γλυκάκι. Πάντα το να φτιάξω ένα κέικ μου φαινόταν φάρμακο για πολλά πράγματα. Έχεις νεύρα; Κλείσου στην κουζίνα, φτιάξε ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕ, ναι, παραλίγο να βγει η σεζόν και να μην έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση με μαρμελάδα.... Είναι ποτέ δυνατόν; Όχι βέβαια... Μαρμελάδα σύκο λοιπόν. Πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης είναι όμορφος μήνας. Από τους πιο όμορφους. Ο καιρός κρατάει ακόμα και μας επιτρέπει μικρά διαλείμματα μακριά από την πόλη, στη θάλασσα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ή μάλλον, όχι καλή, υπέροχη εβδομάδα, ηλιόλουστη και λαμπερή! Πώς αλλάζει όμως η διάθεσή μας όταν φτιάχνει ο καιρός...... Μια βόλτα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧρόνια πολλά!!! Σήμερα θα είμαι σύντομη, γιατί η μέρα δε θέλει φλυαρίες και μακροσκελείς συνταγές και αναρτήσεις. Σήμερα απευθύνομαι σε σένα που, όπως κι εγώ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια το συγκεκριμένο γλυκό/πρωινό, είχα σκοπό να γράψω τελείως διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, πώς είναι δυνατόν μια Θεσσαλονικιά να τολμά να παρουσιάσει[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, γεια σας.... Να' μαι κι εγώ... Είπα να μπω λίγο στο παρατημένο blogοσπιτάκι μου να ξαραχνιάσω... Πόσο ακόμα να μπαίνει κανείς και να βλέπει αυτές τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ ώρα άλλαξε, ο Μάρτιος φεύγει και τα μανάβικα και οι λαϊκές αγορές έχουνε γεμίσει φράουλες. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ αυτό πάντως το λέω άνοιξη! Μπορεί ο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝομίζω ότι με την προηγούμενή μου ανάρτηση, τη μαρμελάδα σύκο "έκλεισε" κατά κάποιο τρόπο ο κύκλος με τις καλοκαιρινές συνταγές, και ανοίγει ένας άλλος, με πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε στην τέταρτη και τελευταία ανάρτηση του project "Boys can cook". Να την πω την αλήθεια. Στενοχωριέμαι. Αλλά χαίρομαι πολύ που σήμερα έχω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι να περάσατε όλοι καλά και να φάγατε καλύτερα! Εμείς πάντως τα καταφέραμε και τα δύο, όσο κι αν ο καιρός προσπάθησε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕίναι τώρα πόσες μέρες που βρέχει ασταμάτητα στη Θεσσαλονίκη. Πόσες άραγε; 4; 5; Μπορεί και παραπάνω, έχω χάσει το μέτρημα... Έχουμε σαπίσει. Στην κυριολεξία.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε και στη Μεγάλη Εβδομάδα...... Μου αρέσουν αυτές οι μέρες. Έχουν κάτι το ξεχωριστό. Αρκεί να σε αφήνει και η καθημερινότητα να τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr(Ακολουθεί ανάρτηση της κατηγορίας "κουκουβά") Ήρθε λοιπόν η ώρα που μπορώ κι εγώ περήφανα να πω ότι αυτά είναι τα πρώτα μπισκότα που έφτιαξα με το γιο μου! Ω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣτο ψυγείο μου τον τελευταίο χρόνο πηγαινοέρχεται πολύ γάλα. Το βλαστάρι μου, βλέπετε, πίνει κατα μέσο όρο ένα λίτρο γάλα την ημέρα, πολλές φορές δε, το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει στη μελέτη. Σκέφτομαι, ψάχνω, καταγράφω. Τι; Υλικά και συνταγές, συνταγές και υλικά.... Και μετά δοκιμάζω. Τι κρατάμε και τι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΟκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται. Ό,τι άλλο κι αν προσπαθώ να σκεφτώ για να γράψω δεν έχει νόημα. Εδώ θα καταλήξω πάλι. Οκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι πάει και το 2013…. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν ήταν καλός αυτός ο χρόνος μαζί μου. Ξέρω ότι για πολύ κόσμο ήταν μια όχι και τόσο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο σαββατοκύριακο έφτιαξα ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά. Την πρώτη φορά που δοκίμασα πάστα φλώρα στη ζωή μου τη θυμάμαι σαν τώρα, κι ας έχουν περάσει χιλιάδες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλή Χρονιά! Ήρθε το 2014, και ελπίζω σιγά-σιγά να φέρει σε όλους όσα καλά επιθυμούν, κι ακόμα περισσότερα! Προσωπικά θα ήθελα να είναι μια ήρεμη χρονιά, κι αν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΒγήκανε λοιπόν και πάλι οι ξύλινες κουτάλες, η μεγάλη κατσαρόλα (η μαρμίτα αν θέλετε), το μεγάλο χωνί. Ήρθε και η μανούλα και βάλαμε ποδιές. Αποστειρώθηκαν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grTres leche , όπως λέμε «τρία γάλατα». Κι αυτό, γιατί το διαφορετικό αυτό γλυκάκι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάλαφρο, μπορώ να πω αέρινο κέικ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr