Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 321 συνταγές
125 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 100ml. χυμός γλυκολέμονου (φυσικός) 50ml. γάλα 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλιτζ. ζάχαρη/li> 1 βανίλια[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα ρυζόγαλο, ένα απλό ρυζόγαλο της μαμάς μα με την προσθήκη άνθους αραβοσίτου, με πολύ κρεμώδη υφή να λιώνει στον ουρανίσκο και να μας χαρίζει τόνους[...]
Πηγή: kitchenstori.es4/10/13 Ακούω στο ράδιο και βλέπω στο internet καθημερινά να λένε καθημερινά για το πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μια χώρα που έχουμε τη δυνατότητα λόγω[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια τη γέμιση 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 50 γρ. λευκή σοκολάτα ξύσμα από 1 λάιμ Για τους χουρμάδες 250 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσια 150 γρ. σοκολάτα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΘα φανταζοσασταν οτι αυτη η τούρτα ειναι πανευκολή να γίνει και μάλιστα είναι απλό μπισκοτογλυκό; Δείτε τη καταπληκτική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Υλικά:[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr500 γρ. ώριμα βερικοκα 25 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη ψιλη 2 αστεροειδή γλυκάνισους Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα βερίκοκα και τα κόβουμε σε τέταρτα. Λιώνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την κρέμα 250 ml κρέμα γάλακτος (πολύ κρύα) 1 κουτάκι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα (κρύο, πάρα πολύ) 500 γρ στραγγιστό γιαούρτι (πλήρη λιπαρά) χυμός από 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κουλουράκια με ελαιόλαδο και πορτοκάλι προέκυψαν απ’ τα λεμόνια, την ντάτουρα και τους ναυτικούς κόμπους. Ίσως αυτό δεν βγάζει και πολύ νόημα εν πρώτοις,[...]
Πηγή: pandespani.comΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ Αγαπώ ιδιαίτερα όλα τα εσπεριδοειδή. Λατρεύω τα αιθέρια έλαια τους! Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να καλλιεργήσω εσπεριδοειδή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜοναδικό επιδόρπιο για να ενθουσιάσετε τους φίλους σας. Συνταγή : Xρόνης Δαμαλάς Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 250 ml Arla[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για τα αμυγδαλωτά (για 35 τεμάχια) 200γρ. Αποφλοιωμένα αμύγδαλα (τα κάνουμε σκόνη στο μπλέντερ) 200γρ. (1 φλιτζάνι) Καστανή ζάχαρη 150γρ Ασπράδια αβγών[...]
Πηγή: greekmasa.gr