Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Την προτιμούν Jennifer Lopez και Angelina Jolie.Σημασία δεν έχει τι τρως αλλά πότε το τρως σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίου «Η Δίαιτα των 3[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό «σκάλιζα» τα ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά με εργόχειρα από τις δεκαετίες 1970 και 1980 που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων! Η χαρά των παιδιών μας! Η αισιόδοξη πινελιά στην σκούρα πραγματικότητα των μεγάλων... Όσα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΈκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΔεδομένο 1ο: Η αγαπημένη μου μπιγκόνια (ή βιγόνια) έχει έρθει απ’ τον φθινοπωρινό σπετσιώτικο κήπο της φίλης μου της Ιωάννας. Τρία κομμένα κλαριά ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΟι γιορτές πλησιάζουν, οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες αρχίζουν οσονούπω, ο χρόνος τρέχει Μας έχουν στήσει στη γωνία με τα διάφορα “μέτρα” επί “μέτρων”,[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜόλις ελαβα ένα πολύ ευχάριστο μηνυματάκι από την Έυα ότι κέρδισα στον Φάνκυ διαγωνισμο που διοργάνωσε μέσα από το Μπλογκ της!! Η χαρά μου απερίγραπτη όχι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 γαρίδες Νο.2 100 γρ. καταΐφι 1 ποτήρι κρασιού ξινόγαλο φρέσκο Λίγο φρέσκο βούτυρο 1 κ.γλ. κορνφλάουρ 1 μικρό κολοκυθάκι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο halloween δεν είναι ελληνική γιορτή. Θα μπορούσε να ισοδυναμεί για τα καθ’ ημάς με ένα mix ‘n match αποκριάς και παραμονής των Αγ. Πάντων (από[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 6 φύλλα κρούστας 4 φέτες πέρκα φιλέτο 8 γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες 8 καλαμάρια καθαρισμένα χωρίς το κεφάλι 1 φλιτζάνι ρύζι κίτρινο ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: 110 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ.βούτυρο 1 φλυτζάνι νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 3 αυγά μεγάλα ή 4 κανονικά 1/2 κιλό παγωτό (κρέμα κατά[...]
Πηγή: greekcook.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.com