Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ TSUREKIA FARCITI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ TSUREKIA FARCITI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ TSUREKIA FARCITI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Ένα μοναδικό γλυκό από την Γαλλία! Τι χρειαζόμαστε: ---Για την πάστα--- 250 gr αμυγδαλόψυχα 250 gr ζάχαρη 1 κουτ. σούπας μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίς κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαφορετικό απο το συνηθισμένο Christmas cake!!!! Δοκιμάστε το!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια αμυγδαλόψιχα ολόκληρη (δεν την κόβουμε) 2 ποτήρια καρύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ εποχή του λωτού είναι εδώ και δίχως ίχνος υπερβολής, έχω στο σπίτι αυτή τη στιγμή γύρω στα τρία κιλά λωτούς που περιμένουν να φαγωθούν ποικιλοτρόπως. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα έπειτα από ένα ωραίο γεύμα και σίγουρα από τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα έπειτα από ένα ωραίο γεύμα και σίγουρα από τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜΙΚΡΑ ΑΦΡΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (COLOMBE) Οπως έχουμε ξαναπεί, το πασχαλιάτικο γλυκό ψωμί κολόμπα ( colomba , σημαίνει περιστέρι) είναι για τους ιταλούς το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr10 κρόκους αυγών 2 φλ. ανάλατο βούτυρο, που το έχουμε λιώσει σε πολύ χαμηλή φωτιά 1 ½ φλ. Ζάχαρη 2 κ/λιές. Φλούδα λεμονιού ψιλοκομμένη 2 κ’λιές φλούδα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr...το καλοκαίρι στο πιάτο μας! Το σημερινό γλυκό, μια τάρτα ενός διάσημου σεφ ζαχαροπλαστικής, του Pierre Hermé * , έρχεται για να ικανοποιήσει απόλυτα τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦλογερες με ξηρους καρπους και σοκολατα! Τελεια για κερασμα! Τι χρειαζόμαστε: 500 gr φυλλο κρουστας ΓΕΜΙΣΗ: 1/2 φλ. τσαγιου αμυγδαλοψιχα 1 φλ. τσαγιου[...]
Πηγή: cookpad.com/grBISCOTTI DI NOCI, MANDORLE E CACAO Ingredienti : 250gr burro, 300gr farina con lievito chimico incorporato (non conosco il nome in itl) 100gr farina, 120gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕντυπωσιακό και πεντανόστιμο Σοκολατένιο, Πασχαλινό κέικ με αμυγδαλόψυχα και κανέλα, γαρνιρισμένο με γλάσο σοκολάτας και μια σοκολατένια φωλιά για Πασχαλινά[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 21/12/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Χριστουγεννιάτικο κέικ με αποξηραμένα φρούτα & ξηρούς καρπούς Χριστουγεννιάτικο κέικ με[...]
Πηγή: sintayes.grΜια συνταγή για υπέροχα Μπισκότα Χριστουγεννιάτικα με κανέλα και γλάσο ζάχαρης. Δώστε τους σχήμα αστεριού ή άλλο της αρεσκείας και απολαύστε τα. Υλικά συνταγής[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤάρτα Αμυγδάλου με αρώματα πορτοκαλιού. Με τριφτή, βουτυρένια ζύμη βάσης -Pâte Sablée- ζυμωμένη με παπαρουνόσπορο. Η αρωματική γέμιση της τάρτας έχει δυο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈνας διαφορετικός τρόπος να φτιάξουμε ατομικά τσουρεκάκια. Αυτά είναι και γεμιστά και μικρά ώστε να σερβίρονται και να τρώγονται πιο εύκολα . Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ Υπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο! Τα γλυκόξινα βύσσινα "σπάνε"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια λαχταριστή προτάση για όσους έβαλαν φρένο στην «ασυδοσία» λόγω Σαρακοστής. Μια νηστίστιμη συνταγή που θα κλέψει τις γευστικές εντυπώσεις των αγαπημένων[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜία τούρτα σοκολατένια, εύκολη, πολύ νόστιμη, με το αμύγδαλο απολαυστική γευστική έκπληξη. Μαζί με παγωτό είναι θεϊκή!! Ελάτε μαζί μου να το δούμε!! Υλικά της[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/11/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Σοκολατόπιτα Στρούντελ Μια εύκολη συνταγή για μια λαχταριστή Σοκολατόπιτα[...]
Πηγή: sintayes.grΙταλικό γλυκό της Αναγέννησης Αυτή η συνταγή ανάγεται στους χρόνους όπου η Φεράρα βρισκόταν υπό την οικονομική επιρροή της Βενετίας και την πολιτική επιρροή[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr