Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Αυτό το κουσκούς το δοκίμασα πρόσφατα έτοιμο από τα Marks and Spencer στην Αγγλία και μου άρεσε πολύ. Κράτησα την ετικέτα με τα συστατικά και το έφτιαξα. Ιδού[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕδώ μαζεμένες όλες οι προτάσεις για νηστίσιμα φαγητά και γλυκά για την περίοδο της Σαρακοστής. Για να μπείτε στην κάθε συνταγή πατήστε τον τίτλο της και θα σας[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά 700γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300γρ. σκληρό αλέυρι 2κ.γ ζάχαρη 30γρ. μαγιά νωπή 500γρ. ρεβιθόζουμο χλιαρό (περίπου) 3κ.σ ταχίνι 100γρ. γλυκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grO διάσημος Αμερικανός Σεφ έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Φανταζόσουν ποτέ πως τα ρεβίθια μπορούν να γίνουν απολαυστικό γλυκό σνακ; Κι όμως. Τα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι καλές διακοπές! Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Αυγούστου. Της Παναγιάς μεθαύριο, και διάλεξα μια από τις καλύτερες -κατά τη γνώμη μου-συνταγές της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως 1/2 κούπα αλεύρι σόγιας ή ρεβυθιού 1/2 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/2 κ.γ. πιπερόριζα σε σκόνη 1 κούπα καστανή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr13 Μαρτίου 2014 Έπειτα από μερικές προσπάθειες να φτιάξω «αλμυρά» μπισκότα που να μας αρέσουν και να έχουν υψηλή θρεπτική αξία συνδύασα διάφορα υλικά και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΈχετε φτιάξει ποτέ μηλόπιτα με Μακεδονικό Χαλβά; Δείτε πώς βήμα-βήμα! Υλικά: 500 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. Μακεδονικό Χαλβά βανίλια 125 γρ. ζάχαρη άχνη 130 ml[...]
29/1/15 Κορμός με ρεβίθια και pesto. Αρωματικός κορμός με τις γεύσεις του pesto, ιδανικό πιάτο για χορτοφάγους αλλά και σε περιόδους νηστείας. Συστατικά 80gr.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥπέροχη μυρωδάτη σπιτική μαρμελάδα. Με φυσικά υλικά, χωρίς χημικά συντηρητικά, και πρόσθετα. Σας την δίνω με τον τρόπο που την έφτιαξα εγώ, και βγήκε τέλεια,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr1 και 3/4φλιτζανιού ρεβύθια βρασμένα και ξεφλουδισμένα 5 κουταλιές σούπας ελαιολαδο 1 μετριο κρεμμύδι 4 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. πάστα τομάτας 2 κ.σ. κέτσαπ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr