Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ Όπως λέει και το όνομά της, η μουσταλευριά είναι ένα παρασκεύασμα με κύρια υλικά τον μούστο και το αλεύρι. Εν τούτοις η επιτυχημένη[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕμείς σήμερα φτιάξαμε μουσταλευριά! Και μάλιστα με κάθετη παραγωγή: φέραμε σταφύλια από το χωριό, ροδίτη και φιλέρι συγκεκριμένα, η Ελένη τα έπλυνε καλά και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (για 2 άτομα): 2 μέτρια κομμάτια κερήθρας με το μέλι τους 6 κουταλιές μέλι 1 κεσεδάκι βατόμουρα 1 κόκκινο μήλο 1 αχλάδι 1 μπανάνα μερικές[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 200 γρ. σταφύλι σουλτανιά (χωρίς κουκούτσι) 2 πολύ ώριμες και γερές μπανάνες 2 μήλα ο χυμός ενός μέτριου πορτοκαλιού 1 ξύλο κανέλας 500[...]
Πηγή: e-sofia.grΡετσέλι όπως το έφτιαχνε η μαμά μου! Τέλος σεζόν για τα σύκα... αλλά η συκιά μας με περίμενε να γυρίσω από το πολυήμερο ταξίδι μου στη Σουηδία! Μαζέψαμε τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΟ μούστος περιέχει υδατάνθρακες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, φαινόλες. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C καθώς και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β,[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΌπως ξέρετε, είμαι Πολίτισσα. Από μικρή λοιπόν κάθε Αγίας Βαρβάρας αφενός κοινωνούσαμε στην εκκλησία τα παιδιά για τα Χριστούγεννα και αφετέρου φτιάχναμε για[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΗ φίλη Ευαγγελία Κ. που κατάγεται από το πανέμορφο νησί, μας έχει διασώσει μια πληθώρα συνταγών από τη λαϊκή ιατρική του τόπου της και μας μεταφέρει ότι :[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌλο γλύκα! Θα μου πείτε γιατί μαρμελάδα και όχι γλυκό σταφύλι . Αφενός γιατί οι μαρμελάδες έχουν διάφορες χρήσεις (σε μπισκότα, κέικ κλπ) και αφετέρου γιατί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΤελειώνει ο Αύγουστος σήμερα και ο τρύγος έχει τελειώσει κι αυτός στην περιοχή μας πριν καλά καλά αρχίσει φέτος, όπως έγραψε χαρακτηριστικά μια τοπική[...]
Πηγή: cretangastronomy.grNo Comments Yet. Ένα ταξίδι προέκυψε ξαφνικά και επειδή είχα αρκετά φρούτα που ήθελα να καταναλωθούν πριν φύγουμε (τα ροδάκινα ήταν από την περασμένη βδομάδα),[...]
Πηγή: kopiaste.infoΤην τελευταία εβδομάδα, ανάμεσα στα τρεξίματα και τις υποχρεώσεις, ανεβοκατέβαινα τη Σοφοκλέους αλλά και τα πέριξ της Πλατείας Κλαυθμώνος για προμήθειες για[...]
Πηγή: bostanistas.gr230 γρ. αλεύρι φαρίν απ 1 κ.γ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό μεγάλο 100 ml ελαιόλαδο 150 γρ. ζάχαρη 1 πορτοκάλι (το ξύσμα) 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grNo Comments Yet. Αντί για Μαρμελάδα Κυδώνι, ήθελα να φτιάξω κάτι μεταξύ μαρμελάδας και γλυκό του κουταλιού. Για το λόγο αυτό δεν έβαλα τα κουκούτσια και[...]
Πηγή: kopiaste.info