Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 301 συνταγές
Υλικά για τη ζύμη (για 5 πιτάκια): 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κ.σ. κρύα φυτική μαργαρίνη 1/4 κούπας παγωμένο νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη Υλικά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά 240γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180γρ.καλαμποκάλευρο 1κ.σ.σόδα φαγητού 1πρέζα αλάτι 220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 160γρ.ζάχαρη 2αυγά[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 και 1/2 πακέτο μπισκότα (45 μπισκότα πτι-μπερ) 250 γρ. βούτυρο (μαργαρίνη) 1/2 πακέτο κακάο (60 γρ. ή 6 κ.σ.) 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι γάλα τρούφα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1 συσκευασία γάλα εβαπορέ των 340 γραμμαρίων 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 3/4 φλιτζανιού ελαφρύ σιρόπι καλαμποκιού[...]
Πηγή: sidagi.grΤούρτα με σοκολάτα Lacta triple caramel flavors. Τραγανή κρούστα με φεγεντίνη, πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτα. Παντεσπάνι φουντουκιού Joconde. Μια κρέμα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (PASTA GENOVESE) Γ ια το παντεσπανι εχουμε μιλησει αναλυτικα εδω . Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Οταν έφτιαξα την φανταστική μαρμελάδα λεμόνι ( εδώ ), η πρώτη σκέψη μου ήταν να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μια τάρτα. Την δοκίμασα μόνη της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠεϊνιρλί Προετοιμασία 10 λεπτά Εκτέλεση 20 λεπτά Συν. Χρόνος 30 λεπτά Το πιο εύκολο πεϊνιρλί από τον Τάσο Αντωνίου! Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον συνθέτουν[...]
Πηγή: mamapeinao.gr30/12/16 Χρυσή βασιλόπιτα με «χρυσό» αλεύρι καλαμποκιού μια πρόταση για όσους δεν συμπαθούν τις κλασικές βασιλόπιτες ή θέλουν το κάτι διαφορετικό. Μην[...]
Πηγή: zannetcooks.comΧρειαζόμαστε 1 ετοιμο κέικ της επιλογής σας Μερέντα Θρυμματίζουμε το κέικ και ανακατεύουμε με την μερέντα να γίνει ένα μείγμα. Τοποθετούμε σε καλούπια[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 125 γρ. κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος 3 κ.σ. μέλι 2 περίπου κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 χούφτα αμύγδαλα ωμά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Shutterstock] Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το έχω ξαναγράψει...) Αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ Μας είχα λείψει οι μηλόπιτες και τώρα που έχει και πάλι φρέσκα και λαχταριστά μηλαράκια, συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο cheesecake το έχουμε λατρέψει μικροί και μεγάλοι και έχουμε δει αμέτρητες παραλλαγές του και με διάφορες γεύσεις, μιας και μπορείς να χρησιμοποιήσεις[...]
Πηγή: ediva.grΓια τη ζύμη 2 ποτ. ελαφρύ ελαιόλαδο 1 ποτ. ζάχαρη 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι 1/2 ποτ. drambuie 1 κουτ. γλυκ. τζίντζερ σκόνη 2 κουτ. γλυκ. σόδα 2 κουτ. γλυκ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για το παγωτό 2 φλιτζάνια (450 g) τυρί μασκαρπόνε 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 2/3 φλιτζάνι (130 γραμμάρια)[...]
Πηγή: sidagi.grΜέχρι σήμερα δεν έβρισκα καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα πεκάν και στα καρύδια που χρησιμοποιούμε εμείς. Γιατί να χρησιμοποιήσω πεκάν, όταν μάλιστα τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΗ φίλη μου η Δήμητρα μου έφερε μούστο από το χωριό της. Επί τω έργω λοιπόν να φτιάξω την πρώτη μουσταλευριά της χρονιάς! Υλικά για 5-6 μπολάκια: 5 ποτήρια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr