Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} ανακάλυψα αυτήν την συνταγή πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο κ την δοκίμασα προχθές. περιττό να σας πω[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΥλικά για τις 4 στρώσεις ξεχωριστά και τη σάλτσα λυκόμουρου (απο τη βάση προς τα άνω): Βάση: 1 κούπα ωμά αμύγδαλα 1 κούπα χουρμάδες "Καραμέλα": 1 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο Τσιζκέικ είναι ένα από τα ευκολότερα επιδόρπια, τα οποία μπορούμε να κάνουμε χωρίς τη χρήση της ζάχαρης αλλά με κάποιο υποκατάστατό της. Η ζάχαρη δεν είναι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΝίκη, να ένα μήλο!!! Γλυκό για περίπτωση υπογλυκαιμίας σε δίαιτα!!! Τι χρειαζόμαστε: Μήλα, αχλάδια ή άλλα φρούτα Ζάχαρη μαύρη ή καστανή ή και λευκή 1-2[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Η ιστορία του παγωτού ξεκινά στην Περσία τον 4 π.Χ αι. Για την παρασκευή παγωτού, οι Πέρσες, χρησιμοποιούσαν χιόνι από τα βουνά που στη συνέχεια[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΌπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post, από το φετινό ταξίδι μου στην αγαπημένη Κρήτη, έφερε μαζί μου κάποια τοπικά προϊότντα. Η χαρουπόσκονη και το τσάι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΒΕΡΙΚΟΚΟΠΙΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΗ Μετά την αγαπημένη μας ζουμερή ροδακινόπιτα (συνταγή εδώ , και βάση της επίσης υπερλατρεμμένης φθινοπωρινής καραμελωμένης μηλόπιτας[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr