Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Η αρχή έγινε με τη φράουλα , από εκεί και έπειτα έχω ξεκινήσει έρευνα συστηματική για να βρω τα πιο απλά κόλπα για σπιτικά παγωτά. Ε, το σημερινό με[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Shutterstock] Τα παραδοσιακά βουτυρένια μπισκοτάκια που φτιάχνουν στις γερμανόφωνες χώρες τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά αξιαγάπητα, αφού ο συνδυασμός[...]
Πηγή: bostanistas.grOταν είχα γαστρονομικές στήλες σε εφημερίδες και περιοδικά μισούσα την εποχή αυτή επειδή έπρεπε ντε και καλά να δώσω μενού "αφροδισιακό" με την[...]
Πηγή: bostanistas.grΆκου τώρα όνομα που βρήκαν να δώσουν οι Γάλλοι στα μικρά γλυκάκια που έφτιαχναν με βάση από αλεύρι αμυγδάλου: financiers, όπως λέγονταν δηλαδή οι αρμόδιοι επί[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυθαδιάζω στον Μπριγιά Σαβαρέν: ο βασιλιάς των φρούτων δεν είναι το μυρωδάτο, ώριμα σφικτό, βουτυράτο αλλά και κοκκώδες, εν τέλει, αχλάδι. Ο δικός μου[...]
Πηγή: bostanistas.gr“Baci di Dama“, δηλαδή “Φιλιά μιας κυρίας“, έτσι ονομάζονται τα δελεαστικά μπισκότα - σάντουιτς από το Τορίνο που δοκίμασα χθες βράδυ,[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν ο χαλβάς από χαρούπι συνάντησε μια μαύρη σοκολάτα με προξενητή το ταχίνι. Ένα απλό και εύκολο γλυκό - μα πολύ γλυκό! Πηγές της έμπνευσής μου ήταν μεταξύ[...]
Πηγή: bostanistas.grΜάλλον έχω μία εμμονή με τις μηλόπιτες, δεν ξέρω πόσες διαφορετικές συνταγές έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Όταν όμως είδα τη συνταγή του Luca Montersino, στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα γλυκό υγιεινό, πολύτιμο διατροφικά και ιδιαίτερα εύκολο. Ένα γλυκό με ρίζες στην αρχαιότητα (η σησαμίς των αρχαίων), που ακόμη και στις μέρες μας έχει[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή εβδομάδα! Η αλήθεια είναι πως αυτή την συνταγή ήθελα να την δημοσιεύσω πολύ νωρίτερα, όμως το πρόγραμμα δεν μου βγήκε όπως το ήθελα. Βέβαια δεν είναι και[...]
Πηγή: bostanistas.gr