Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Αγαπημένο μας γλυκό, ειδικά της κόρης μου! Εάν είναι και με σοκολάτα ακόμη καλύτερα! Βέβαια υπάρχουν πολλές παραλλαγές, με ξηρούς καρπούς, με βανίλια, κλπ. Μία[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comFor the recipe in English click here Τον τελευταίο καιρό (νομίζω από τότε που έμαθα πως είμαι έγκυος) άρχισα να προσέχω ακόμα περισσότερο τη διατροφή μου κ[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΓια πολλούς ανθρώπους το να τρως υγιεινά θεωρείται αγγαρεία. Όταν κατακλύζεσαι από έτοιμα φαγητά, πίτσες, ζυμαρικά, γλυκά και έτοιμα σνακ γιατί να μπαίνεις[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ Σας αρέσουν οι τάρτες και λατρεύετε τα φούλ σοκολατένια μπράουνις? Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μία συνταγή του Luca Montersino ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ νέα μόδα του Χόλιγουντ, που κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές και σταδιακά εξαπλώνεται και στην Ελλάδα είναι η μαγειρική με τεφ ! Τι είναι το[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΜΟΣΤ Ά ΤΣΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΗ 6 Δεκεμβριου σημερα και η μεγαλη παρεα του Quanti Modi di Fare e Rifare μοσχοβολησε τις γειτονιες με τα απιθανα μοστάτσιολι απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα κέικ καρότου χωρίς αλεύρι και κατ΄επέκταση Χωρίς Γλουτένη/ Gluten Free για όσους ακολουθούν μια δίαιτα ελεύθερη γλουτένης, έχουν δυσανεξία σε αυτή[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο κολατσιό στο σχολείο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεύματα των παιδιών. Προσφέρει άμεσα ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, συμβάλλοντας στην καλή απόδοση[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ βρώμη είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά. Οι φυτικές ίνες χωρίζονται σε δύο τύπους: τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚέικ σοκολατένιο & νηστίσιμο με τα αρώματα των εσπεριδοειδών να έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Απλές και σύντομες διαδικασίες, χωρίς τη χρήση μίξερ, χωρίς αυγά,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΡύζι: υπέροχη τροφή, γιατρικό «για πάσα νόσο». Μη βιαστείτε να σκεφτείτε αμέσως μόνο διάφορες κοιλιακές παθήσεις ή κάτι σε κρυολόγημα· εγώ[...]
Πηγή: bostanistas.grΌπως μαρτυρά και το όνομά του, αυτό το γλυκό γεννήθηκε στο νησί Κάπρι. Ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία κέικ όπου δεν χρησιμοποιείται αλεύρι αλλά αμύγδαλο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comZUCCOTTO, ΕΝΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ Ακομη ενα καταπληκτικο παρασκευασμα της παραδοσιακης ζαχαροπλαστικης της Τοσκανης. Εντυπωσιακο στην εμφανιση και θεϊκο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr