κολοκυθοπιτα γλυκια αργυρως | νηστισιμο κεικ πορτοκαλι βεφα | σοκολατοπιτα ευκολη με κουβερτουρα | ροξακια συνταγη αργυρω | τηγανιτες συνταγη παρλιαρος | νηστισιμες κρεμες ψυγειου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κυμινο ριγανη τζιντζερ

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΤΟ ΑΥΓΟ  ♦♦  L' UOVO

ΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Μπλινίς (ρωσικές κρέπες)

Αφράτες κρεπούλες με τις οποίες οι Ρώσοι σερβίρουν το χαβιάρι, μπορούν όμως να γίνουν η βάση για κάθε λογής γιορτινά καναπεδάκια. Υλικά (Κομμάτια: περίπου 24)[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Χριστουγεννιάτικο μενού με 5 κλασικά γευστικά[...]

Post Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]

Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis
Διατροφή βάσει του Slimming world

Η κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Kυδώνια και γυαλιστερές σε ζελέ από πράσινο[...]

Στο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kρύο ζελέ από πετρόψαρα με καβούρι και χαβιάρι

Τα ψάρια μαζί με τα λαχανικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό ζωμό, ο οποίος, παγώνοντας, θα κρατήσει τα αρώματά τους, δίνοντας στο πιάτο όχι μόνο μια όμορφη όψη,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κρέμα αγγουριού με avruga και αφρό γιαουρτιού

Υλικά (για 10 σφηνάκια) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι 1 κουταλάκι του καφέ κορνφλάουρ 150 γρ. γιαούρτι 200 ml γάλα 150 γρ. avruga (αυγά χρυσής ρέγγας) 1 κιλό[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πανακότα με καραμέλα

Σκέφτηκα να δώσω μερικές διευκρινίσεις πάνω στο προηγούμενο ποστ σχετικά με τα ταξίδια με γκρουπ και να σας πω λίγη ακόμα από την ιστορία με τον τρέλιακα (που[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Kυδώνια και γυαλιστερές σε ζελέ από πράσινο[...]

Στο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kρύο ζελέ από πετρόψαρα με καβούρι και χαβιάρι

Τα ψάρια μαζί με τα λαχανικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό ζωμό, ο οποίος, παγώνοντας, θα κρατήσει τα αρώματά τους, δίνοντας στο πιάτο όχι μόνο μια όμορφη όψη,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!

Για τους περισσότερους, η Καθαρή Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής, την αρχή δηλαδή της νηστείας που διαρκεί 40 ημέρες, όσες[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
η κουζίνα της Σμύρνης από ‘το τετράδιο της[...]

Για την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς  με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]

Πηγή: pandespani.com
Fudge σοκολάτας με βύσσινα κομπόστα

Είχα φάει πολύ ξύλο μικρή μέχρι να μάθω να λέω τα μαλακά σοκολάτάκια fudge. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Αυτό και το χαβιάρι δεν μπορούσα να συνηθίσω. Οκ,[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Πάστα Φλώρα με γλυκό χαβιάρι!!!

Μοιάζει αλλά δεν είναι!!! Είναι πολύ νόστιμη μαρμελάδα μοιάζει με χαβιάρι και λέγετε σαμπούκο! Ενώ το χαβιάρι είναι πολύ αλμυρό, ο σαμπούκος είναι πολύ γλυκός,[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
ΤΟ ΑΥΓΟ  ♦♦  L' UOVO

ΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy