Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Οι καστανιόλε (castagnole) είναι ένα από τα πίο χαρακτηριστικά γλυκά του Καρναβαλιού κυρίως στη Κεντρική, αλλά και στην Βόρεια[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Εχθές ήταν τα γενέθλια της μικρής Βασιλικούλας μας! Έκλεισε τα τέσσερα το ζουζουνάκι μας και καθώς το βλέπω να γίνεται μια μικρή δεσποινιδούλα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ TO ΜΙΛΦΕΙΓ ΣΟΥΖΕΤ Βάζουμε στο μίξερ το αμύγδαλο σκόνη, το μαλακό βούτυρο, το αλεύρι, το γλυκάνισο και το ασπράδι του αυγού. Ανακατεύουμε με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ 600 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια NESTLE DESSERT 200 γρ. κρέμα γάλακτος Arla 80 γρ. μέλι 220 γρ. φιστίκια κάσιους 220 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookFor English, scroll down Αυτές τις μέρες που όλο και πιο πολύ θα είμαστε στο σπίτι, πιο ξεκούραστοι, σε ωραία ατμόσφαιρα, τι καλύτερο από ένα ρόφημα ζεστής[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΞέρω καλά πως τα γλυκά έχουν δώσει τα "ρέστα" τους στις κουζίνες όλων σας. ΄Όσο μου επέτρεπε ο χρόνος, έχω περάσει απ' όλα τα αγαπημένα μπλοκόσπιτα, έχω[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΘυμάστε το υγρό κέικ σοκολάτας με κεφίρ ; Αν έχετε κεφίρ και δεν το έχετε δοκιμάσει, χάνετε! Γίνεται πραγματικά πολύ νόστιμο. Και επειδή ήταν όντως νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Εχθές ήταν τα γενέθλια της μικρής Βασιλικούλας μας! Έκλεισε τα τέσσερα το ζουζουνάκι μας και καθώς το βλέπω να γίνεται μια μικρή δεσποινιδούλα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα γλυκό που το συνηθίζουν πολύ στην Γερμανία. Καιρός να την δοκιμάσουμε και εμείς.Η συνταγή είναι της φίλης Georgia Weismuller. Γεωργία σε ευχαριστώ και[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνα υπέροχο και πολύ εύκολο στην παρασκευή του σπιτικό λικέρ, με υπέροχη γεύση και άρωμα σοκολάτας. Τι χρειαζόμαστε: Ζάχαρη: 1 1/2 κούπα Νερό: 3/4 κούπας Σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 250γρ. μπισκότα σε σκόνη 80γρ. αμύγδαλο χοντροκομμένο 150γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ½ κ.γ αστεροειδή γλυκάνισο σε σκόνη 6κ.σ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο τριήμερο που μας πέρασε ήταν γεμάτο γεύσεις , χρώματα , αρώματα, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες απ' τον χώρο της Γαστρονομίας! Τα greekfoodblogs και το[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία φανταστική Βασιλόπιτα που θα ξετρελάνει εσάς και τους καλεσμένους σας. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για μία στρογγυλή φόρμα 26εκ. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧθές έκανα τα πρώτα δοκιμαστικά τσουρέκια.Ετσι κάνω εγώ πρώτα κάνω μία μικρή δόση για δοκίμή και για να θυμηθώ την διαδικασία και αργότερα κάνω τα πολλά για[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΚαιρό σκεφτόμουν ότι δεν έχω γράψει για το πιο αγαπημένο γλυκό των φίλων της σοκολάτας. Όταν, λοιπόν, η φίλη μου η Φούλα μας κέρασε εδώ, στο νησί μου, την[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ "ΒΓΑΖΕΙ" 10-12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) : 150γρ. μαργαρίνη 2 κούπες χονδρό σιμιγδάλι 3 κουτ. σούπας σουσάμι 4 κουτ. σούπας κουκουνάρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 αβγά ελαφρά κτυπημένα 70 γραμμάρια ζάχαρη 60 γραμμάρια βούτυρο κομμένο κομματάκια 140 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε[...]
Πηγή: sidagi.gr