Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
«Ο μπαμπάς δε θα κοιμάται πια στο σπίτι», μια συνηθισμένη έκφραση που χρησιμοποιούν οι γονείς για να ανακοινώσουν στα παιδιά τους το επερχόμενο[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠοιο είναι το κατάλληλο αλεύρι για τα καλύτερα τσουρέκια; Το δυνατό αλεύρι ή αλεύρι Αμερικής είναι ιδανικό για τσουρέκια. Εχει μεγάλη περιεκτικότητα σε[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.grΤο καλύτερο αντίδοτο για τις καυτές καλοκαιρινές μέρες είναι ένα απολαυστικό ρόφημα παγωμένης σοκολάτας. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι απλή και τέλεια! Υλικά -[...]
Πηγή: lovecook.grΤην ανάκληση προϊόντος χωρίς επισήμανση συσκευασίας στα ελληνικά που περιλαμβάνει αλλεργιογόνα συστατικά (σίτος, σόγια, γάλα, ξηροί καρποί) ανακοίνωσε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grRed velvet κέικ Παράδειγμα ζαχαροπλαστικής χημείας και απήχησης του έντονου χρωματισμού στο φαγητό, το κόκκινο βελούδινο ή Red velvet κέικ γνώρισε τρεις[...]
Πηγή: pandespani.comΌλοι την απολαμβάνουν πριν ακόμη ξετυλίξουν το γυαλιστερό της χρυσόχαρτο.. Γεύση που σιγά σιγά περνάει στις κλασικές επιλογές των σοκολατοφάγων και ποιότητα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν μιλάμε για αυγά, οι περισσότεροι από μας εννοούμε αυτά των πτηνών, κυρίως της κότας, και πολύ σπάνια της πάπιας, της χήνας, του ορτυκιού, ή της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr"ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Εθιστική και απαράλλαχτη, δίνει γλύκα και ενέργεια στην ζωή μας σε όλα τα είδη της. Από την πιο κλασική πλάκα bitter σοκολάτας μέχρι αυτή που[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.gr...της Nigella Lawson Σήμερα, μια ωραία ηλιόλουστη μέρα του Σεπτέμβρη, θέλοντας να γλυκάνω την επιστροφή στη σχολική ζωή της μεγάλης μου ανιψιάς...της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2)[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΣτην καθημερινότητά μας έχει μπει πια το πρωϊνό ξύπνημα και ο πηγαιμός μας στον παιδικό σταθμό. Σιγά – σιγά και βήμα – βήμα τα εμπόδια δείχνουν να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comΣυμβουλές για τσουρέκια και βασιλόπιτες Ποιο είναι το κατάλληλο αλεύρι για τα καλύτερα τσουρέκια; Το δυνατό αλεύρι είναι ιδανικό για τσουρέκια. Εχει μεγάλη[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΕύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες . Το τραγανό φύλλο καταϊφιού σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της[...]
Πηγή: magiacook.grΧριστούγεννα δίχως μελομακάρονα και κουραμπιέδες γίνεται; Δεν γίνεται!!! (Στο δικό μας σπίτι ειδικά, το μελομακάρονο γίνεται sold out καθώς το τιμά ιδιαίτερα[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΑχ αυτά τα τρουφάκια, δε μπορώ να σταματήσω να τα δαγκώνω! Αυτή ήταν η αντίδρασή μου, μόλις αρχίσαμε να δοκιμάζουμε τα διαφορετικά τρουφάκια της συνταγής.[...]
Πηγή: caruso.gr