muffins | δροσερα γλυκα ψυγειου | ζυμη πιτσας | τσουρεκια | μιλφειγ συνταγες | κολοκυθολουλουδα | κουρου τυροπιτακια | συνταγες κριθαρακι | μοσχάρι κατσαρόλας | σπανακόπιτα με χωριάτικο φύλλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις πορτοκαλι ενταμ

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

Υλικά: 6 φύλλα κρούστας 4 φέτες πέρκα φιλέτο 8 γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες 8 καλαμάρια καθαρισμένα χωρίς το κεφάλι 1 φλιτζάνι ρύζι κίτρινο ½ φλιτζάνι[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΟΥ

Όλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr

Χριστουγεννιάτικο μενού 2012

Ας ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ελάφι με σάλτσα σοκολάτας

Bajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Back to Basics: Ο βασικός εξοπλισμός της[...]

Καλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]

Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy