Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 105 συνταγές
Τέλεια βασική συνταγή για αφράτο παντεσπάνι. Παντεσπάνι: (για 2 φέτες με τσέρκι 26 cm.) 150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρμ. ζάχαρη 6 αυγά χωριστά[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 125 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. βούτυρο 1 βανίλια λίγο αλάτι ½ αβγό 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα Για τη γέμιση: 3 αχλάδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grH συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πολλά λόγια είναι φτώχια, απλά μοναδική & ανεπανάληπτη. Συνταγή : Τάσος Τυρανόπουλος. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σοκολατένιο μπισκότο,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ αρωματικά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕναλλακτική λύση για να γλυκαθούμε με πορτοκαλένια γεύση. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 125 γρ. Βούτυρο 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 περίπου κούπες αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr150 γρ ελαιόλαδο 50 γρ κακάο κοσκινισμένο 125 γρ βραστό νερό 1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου (υγρή εσάνς αμυγδάλου) 150 γρ αμυγδαλόσκονη (αλεύρι αμυγδάλου) 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο σημερινό μας γλυκάκι είναι νόστιμο, εύκολο να το ετοιμάσουμε, είναι και νηστίσιμο ώστε να μπορούν να το απολαύσουν και όσοι φίλοι μας νηστεύουν. Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr170 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο (μεγάλου αυγού) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr