Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Λοιπόν αυτή ή άδεια με έβγαλε εντελώς από την σειρά μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Διότι επί 6 εβδομάδες ξυπνούσαμε στις 10, βρίσκαμε το καφέ μας έτοιμο πρωί[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr«Σορμπέ τζιν τόνικ να φτιάξουμε…» μου λέει η φίλη μου η Sophie, εξ Ουαλίας ορμώμενη, ένα βράδυ με θερμοκρασία μίνι καύσωνος. «Και γιατί δεν δοκιμάζουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΚαρπούζι… το καλοκαίρι του ανήκει! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στον[...]
Πηγή: foodtrails.grΚαλημερούδια!! ναι μαί και πάλι, αυτή τη φορα πάλι με κάτι νηστίσιμο. Πως και έτσι ε? E που και που με πιάνει και μένα το φιλότιμο.. να όπως σήμερα που πήρα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΠως να διώξεις τα κιλά των γιορτών, πως να επανέλθεις μετά την κραιπάλη των τελευταίων ημερών. Έλαβα πολλά μηνύματα με αυτή την ερώτηση και αποφάσισα να[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά (Για 8-10) Βάση 150 γρ. ασπράδια αβγών (περίπου από 5 αβγά) 110 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική 220 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο 110 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑναμφισβήτητα το φαγητό αποτελεί μεγάλη απόλαυση. Λίγο όμως το στενό μας τζιν, λίγο το οτι κουραζόμαστε να ρουφάμε την κοιλιά μας πάνω από 2 λεπτά, λίγο το[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr“Σορμπέ τζιν τόνικ να φτιάξουμε…” μου λέει η Sophie, εξ’ Ουαλίας ορμώμενη, ένα βράδυ με θερμοκρασία μίνι καύσωνος. “Και γιατί δεν δοκιμάζουμε γρανίτα ούζου[...]
Πηγή: caruso.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πρώτοι κουραμπιέδες κάθε χρόνο στο πατρικό μου φτιάχνονταν του Μιχαήλ Αρχαγγέλου. Είχαμε βλέπετε εορτάζοντα στο σπίτι μας. Τι πιο ταιριαστό για τις γιορτές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι ημέρες που πέρασαν ήταν υπέροχες! Και πιστεύω πως ήταν υπέροχες επειδή εστίασα στα όμορφα πράγματα της καθημερινότητάς μου και ένιωσα τόσο χαρούμενη! Την[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΜπορεί το «από Σεπτέμβρη δίαιτα» να λεγόταν ελαφρά τη καρδία όλο το καλοκαίρι (και δώσ' του τα μεζεδάκια παρέα με το ούζο και να σου τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πολύ καιρό, είχα στο μυαλό μου πως θέλω να φτιάξω μια μαρμελάδα μήλο με τζίντζερ . Σε μια απο τις χαοτικές νύχτες των Χριστουγέννων αποφάσισα να μην το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Πέντε κιλά. Όσο είναι ένα ευτραφές νεογέννητο μωρό, όσο ένα δοχείο με λάδι ή ένα βαράκι γυμναστικής. Αυτό το πεντόκιλο εδώ και 15[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαγωτό γρανίτα φράουλα Εκτυπώστε τη συνταγή! Παγωτό ή γρανίτα; Δεν είμαι και πολύ σίγουρη πού να το εντάξω, αλλά αυτό το "γλυκάκι" είναι πολύ δροσερό, πολύ[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΈχω συνδέσει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τις ανθοδέσμες και τα σοκολατάκια. Και σίγουρα αρκετοί από εμάς, πιστεύω το ίδιο. Αν και ως γνωστόν η γιορτή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑντί για εισαγωγή, θα μοιραστώ μαζί σας πως προέκυψε το θέμα "ραπτική" ως κυρίαρχη επιλογή στα γενέθλια της πεταλουδίτσας μου! Δεν είναι αρχικά αυτό που[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr