Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά: 140 γρ. Ζάχαρη 3 ξυλάκια Κανέλα 65 γρ. Σιμιγδάλι 4 τετραγωνάκια μπίτερ Σοκολάτα 2 κουτ. σουπ. καθαρισμένα Φιστίκια Αιγίνης λίγο Αμυγδαλέλαιο 2 κουτ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ κυπριακή φανουρόπιτα με τη βοήθεια του ροδόνερου δίνει καταπληκτική μυρωδιά και αξεπέραστη γεύση Υλικά 3 ποτήρια αλέυρι 3 κουταλάκια μπέκιν πάουντερ 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 250 γραμ. τριμμένη καρύδα 250 γραμ. κουβερτούρα 250 γραμ. ζάχαρη 4 κουτ. σούπας κονιάκ Ανθόνερο Εκτέλεση Τρίβουμε την κουβερτούρα στο μπλέντερ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1/2 κιλό αμυγδαλόψυχα 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 5 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλυτζ. τσαγιού ανθόνερο 1/2 κιλό ζάχαρη άχνη 25 γαρυφαλάκια βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχει υποβληθεί από pastaflora Παρασκευή, 06/03/15 Το Παστέλι Ελληνική συνταγή 6000 ετών που προστατεύει από πολλές ασθένειες Το Παστέλι είναι Ελληνικό[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 φλυντζάνι ηλιελαιο Για τη γεμιση 2 κούπες αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλα ανθόνερο Για το σιρόπι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤης pastaflora’s (Aρετής Πιστιόλα) Εφέτος είπα αντί για κουραμπιέδες να κάνω κάτι διαφορετικό... έτσι σκέφτηκα αυτό το γλυκό το οποίο δεν είδα απο πουθενα[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι νεράιδες τρελαίνονται για λιχουδιές! Ορίστε λοιπόν η πρώτη από τις συνταγές τους: Υλικά: 5 κούπες αμυγδαλόψυχα ασπρισμένη και αλεσμένη. (Παραδοσιακά, οι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κούπα λάδι ½ κούπα κρασί ½ κούπα καλαμποκέλαιο ½ κούπα μαργαρίνη 1 κούπα ζάχαρη τα κτυπώ και τα ρίχνω σε ½ κιλό αλεύρι ΑΠ, με 1 ½ κουταλιά σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΌταν πρωτοείδα αυτή τη συνταγή ξαφνιάστηκα. Από περιέργεια την έφτιαξα και είναι πράγματι πολύ πρωτότυπη. Όλοι παραξενεύονται και ρωτούν τι είναι αυτό που[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για τη βάση του γλυκού 2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό ¾ κούπας βούτυρο (γάλακτος) 6 αυγά 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ ½ κούπα μέτρια τριμμένο καρύδι 3-4 κ.σ σουσάμι[...]
Πηγή: greekmasa.gr