Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Και καθώς η "αντοχή" έδειχνε να με εγκαταλείπει...είπε η πεθερά μου να με τονώσει! Να 'ναι καλά η γυναίκα :-)) Και εκεί που μιλάγαμε για διάφορα, για κάτσε να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά έως ότου αρχίσει να βράζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ: Σε ένα μπολ βάζουμε τα δαμάσκηνα μαζί με το τσάι, το κρασί, το πορτοκαλόνερο, την κανέλα και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση Μουλιάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κρασί για ένα βράδυ. Προσθέτουμε τα ξερά σύκα ψιλοκομμένα και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί προσθέτοντας[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ θερμοκρασία ανεβαίνει, καιρός να δροσιστούμε με ένα Parfait μαστίχας Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟπως ήδη το είπα στο facebook, στην πιατέλα "χαροπάλευαν" κάτι τελευταίοι κουραμπιέδες τους οποίους δεν άπλωνε χέρι κανείς να τους φάει....μπούχτισαν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤην αρχική συνταγή την είδα από τον Στέλιο Παρλιάρο και την άλλαξα, αφού πρόσθεσα τα αχλάδια, την κανέλα και το κακάο. Μας άρεσε πολύ, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (Κομμάτια: 12) 100 γρ. λευκά αμύγδαλα, καβουρδισμένα στο φούρνο, στους 160°C για 10 λεπτά, και αλεσμένα σε σκόνη, 2 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι, 30 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com