Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Δεν μου αρέσει να πετάω φαγητά. Μου αρέσει να βρίσκω τρόπους να τα ανακυκλώνω και μου αρέσει ακόμα περισσότερο να βρίσκω τρόπους να εκμεταλλεύομαι όλα τα μέρη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑντιγράφω το κείμενο όπως το βρίσκω σε σελίδες του περιοδικού “ΓΥΝΑΙΚΑ” που έκοψα πριν από καιρό. Ούτε που θυμάμαι που το είχα βρει. Δεν έχει σημασία,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨάχνοντας στο ιντερνετ συνταγή για μανταρινόπιτα (μέχρι να βγάλει μια έκδοση η Λία, που ξέρω πως θα κάνει θραύση, βρήκα αυτή εδώ και την αναδημοσιεύω. (Την[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΜαλεμπί με άρωμα νεράντζι (γλυκό κωνσταντινούπολης) 1 λίτρο - φυτικό γάλα (σόγιας, αμυγδάλου κ.α.) 80 gr. - ρυζάλευρο 80 gr. - ζάχαρη 1 κ.γ. - φυτική μαργαρίνη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠριν μερικές μέρες, έφτιαξα ένα κέρασμα με μανταρίνι και επικάλυψη σοκολάτας . Μου περίσσεψε, όμως, πολλή κουβερτούρα, την οποία είχα ήδη βιαστεί να λιώσω![...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grOταν είχα γαστρονομικές στήλες σε εφημερίδες και περιοδικά μισούσα την εποχή αυτή επειδή έπρεπε ντε και καλά να δώσω μενού "αφροδισιακό" με την[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο σπίτι μας το λέγαμε «μελαχρινό» και αλλού το έλεγαν «νηστήσιμο» το κέικ αυτό με λάδι, ξανθές σταφίδες, καρύδια και μπαχαρικά, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΦαίνεται πως μπαίνουμε πια για τα καλά στην τελική ευθεία ή καλύτερα στην μεγάλη προ Χριστουγέννων εποχή, καθώς έχει επιμηκυνθεί πια ο χρόνος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕδω και λιγο καιρο ψαχνομαι για να δοκιμασω επιτελους να κανω και τη δικη μου σπιτική μαρμελάδα... Έτσι συγκέντρωσα πολλές και χρησιμες πληροφορίες και ειμαι[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜοναστηριακή συνταγή , με ζύμη ελαιολάδου Οι νηστίσιμες συνταγές κυρίως αυτές που προέρχονται από μοναστήρια, είναι συνήθως λιτές αλλά δεν υστερούν σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grσυνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Τσίζκεϊκ με φράουλες και γιαούρτι 12 κομμάτιαΥλικά: για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα digestive[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μια φρουτολιχουδιά για αυτούς που λατρεύουν τα φρουτάκια. Τι χρειαζόμαστε: 1 βάση τάρτας λίγες φέτες στρογγυλές απο ανανά 2 ακτινίδια σε ροδέλες 5 φράουλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠώς είπατε?Υπάρχει μανταρίνι το καλοκαίρι?...ρώτησα όταν τα είδα μπροστά μου...Κι αν πριν ένα μήνα έβλεπα τέτοια μαρμελάδα, θα απορούσα...Και όμως...οι βόλτες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grσυνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Παστέλια με μέλι Υλικά: 200 γρ. μέλι 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ. λευκό σουσάμι 200 γρ. ανάλατα,[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υπέροχα σπιτικά λουκούμια. Η συνταγή είναι από εμένα. Μετά από αρκετή έρευνα συνταγών και βίντεο σε Ελληνικά και ξένα site, και μετά από πολλές δοκιμές, διότι[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr250 γρ. μπισκότα ακτινίδια πορτοκάλια μανταρίνια 3 φακελάκια κρέμα Άνθος Αραβοσίτου 3 φλιτζ. γάλα + 1/2 φλιτζ. για τα μπισκότα Οδηγίες Βάζουμε σε στρογγυλή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας προτείνω την ακόλουθη συνταγή για βασιλόπιτα (αλλά και για κεκάκι για όλο το χρόνο αν έχετε όρεξη).Λίγο ετεροχρονισμένα βέβαια αλλά το 2009 μας[...]
Πηγή: greekmasa.grσυνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τα χεράκια της μαμάς Πάστα φλώρα με μαρμελάδα Υλικά: 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο κρύο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά Μπισκότα digestive 180 γρ τριμμένα Ζάχαρη καστανή 50 γρ μαλακή Ζάχαρη λευκή 50 γρ Βούτυρο 80 γρ λιωμένο Τυρί κρέμα 50 γρ Αυγά 2 χωριστά τα ασπράδια από[...]
Πηγή: chefoulis.gr100 ml γάλα φρέσκο ή εβαπορέ αδιάλυτο 200 ml κρέμα γάλακτος 200 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια 0.5 μπανάνα 1 ακτινίδιο 1 μανταρίνι Οδηγίες Βαζουμε σε κατσαρολάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέκι πάουντερ 1 γιαούρτι 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη ελάχιστο αλάτι 150 γρμ. κουβερτούρα 1 φλυτζάνι και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ τίτλος της συνταγής «ολόκληρο» έρχεται να διαχωρίσει αυτό το γλυκό από εκείνο που σταθερά είναι στις προτιμήσεις σας εδώ και πολύ καιρό, αυτό[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΠρακτικά, οποιοδήποτε φρούτο σας αρέσει μπορεί να γίνει γρανίτα. Προτείνουμε την γρανίτα φράουλα και ροδάκινο, γιατί είναι από τις πιο δημοφιλείς[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr