Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Συνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤα Chutneys είναι αυτές οι γλυκόξινες «μαρμελάδες», σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν αλλαντικά, τυριά, ψητά κρέατα ή και ψητά λαχανικά. Την[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Μαρμελάδα με λαχανικά? γιατί όχι? Και όταν λέμε μαρμελάδα εννούμε μαρμελάδα και όχι τσάτνεϋ. Στο laboratorio ήδη έχουμε δοκιμάσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κουμκουάτ ανήκει στην οικογένεια των εσπεριδοειδών και περιλαμβάνει 5 είδη αειθαλών θάμνων ή δέντρων. Η καταγωγή του είναι από την Κίνα στην Ευρώπη έφτασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο κουμκουάτ ανήκει στην οικογένεια των εσπεριδοειδών και περιλαμβάνει 5 είδη αειθαλών θάμνων ή δέντρων. Η καταγωγή του είναι από την Κίνα στην Ευρώπη έφτασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ ΕΦΕΤ με γνώμονα τη διασφάλιση της διάθεσης ασφαλών τροφίμων και την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές, ενισχύει τους ελέγχους[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΣυνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα αμύγδαλα δεν προορίζονται μόνο για τα γλυκά, έγραφα τις προάλλες. Σήμερα περιγράφω το πώς από τσάγαλα μετατρέπονται, χωρίς να βγάλουν το περίβλημά τους, σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒλέπετε πως περιποιούμαι το μάστορα του σπιτιού με γλυκάκια για να τον καλοπιάνω να τελειώσει τα ατέλειωτα!! Το μελιτζανάκι αυτό είναι τύπου Σαντορίνης[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: 3-4 μέτρια αχλάδια 18-240 γρ. δαμάσκηνα 145 γρ. νερό 145 γρ. άσπρο κρασί 60 γρ. καστανή ζάχαρη 3 κουτ. σούπας στραγγισμένα βερίκοκα τουρσί. Για το[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr