Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Το Κυδωνόπαστο ή Παστοκύδωνο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό, πηχτό επιδόρπιο από κυδώνι που έχει αρχαία προέλευση. Στο ρωμαϊκό βιβλίο περί μαγειρικής του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΡΟΜΗΛΟ Κορόμηλα, εμείς τα λέμε ερίκια αλλά και αβράμπουλα, ένα γλυκόξινο φρούτο σε διάφορες χρωματικές ποικιλίες που δεν το βρίσκουμε και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr4 νεράντζια ή πορτοκάλια (προσέξτε να μην είναι κερωμένη η φλούδα τους. Συνήθως αυτά από το Ισραήλ, που είναι γυαλισμένα και όμορφα είναι κερωμένα..) Αλισίβα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌταν ήμασταν παιδιά και ο κύκλος των εποχών ήταν άμεσα συνδεδεμένος με συγκεκριμένα φρούτα ή λαχανικά, το τέλος της σχολικής χρονιάς το σημάδευε η διαδικασία[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Η Maria Falaggiti ΥΛΙΚΑ 1 κιλό καρότα (καθαρισμένα) 1 κιλό ζάχαρη 3 ποτήρια νερό 3 φακελάκια βανιλίνη 1 κλαδάκι αρμπαρόριζα ή ½ κ.γ μαστίχα[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά : 1 λίτρο ερυθρό οίνο 250 - 300 (γρ.) ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε) 30 - 40 φύλλα αρμπαρόριζας (ανάλογα το μέγεθος και την επιθυμητή γεύση) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 κιλό σταφύλια (κατά προτίμηση χωρίς κουκούτσια) 1/2 κιλό ζάχαρη λίγη αρμπαρόριζα ή 1 βανίλια 1 κοφτό κ. γλ. ξυνό ή ο χυμός από μισό[...]
Πηγή: e-sofia.gr