Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Μοιραστείτε το video: Ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ,[...]
Ωραίες οι διακοπές, αλλά για τους περισσότερους δυστυχώς τελείωσαν! Επιστροφή λοιπόν στην δουλειά, στο γραφείο. Ε λοιπόν, δεν έρχεται κάποια στιγμή στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα πολύ γευστικό κέικ με μελιτζάνα , που πιστεύω θα αρέσει σε όσους την αγαπούν όπως εγώ. Τι υλικά χρειάζονται: 1 μελιτζάνα μεγαλούτσικη 1 πιπεριά πράσινη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για μία φόρμα 10x25εκ.. 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα χοντροτριμμένη 4 κουταλιές της σούπας κεφαλογραβιέρα τριμμένη 3 αβγά ½ φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλημσπέρα σας! Καλή εβδομάδα να έχουμε, με υγεία και ηρεμία. Αύριο είναι 14 Φεβρουαρίου και γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος! Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια πίτα, ή αν το θέλετε ένα κεϊκ διαφορετικό από τα καθιερωμένα. Αλμυρό, πικάντικο και με άρωμα καπνιστού τυριού ή αλλιώς άρωμα Πόντου. Πείτε το εσείς όπως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο 1 σκ. σκόρδο 1 ντομάτα 1 πιπεριά κόκκινη 250 γρ. μανιτάρια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό 1 φλ. βρασμένα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 350γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 6 αυγά 400γρ αλεύρι 50γρ μαύρη ζάχαρη 250γρ φέτα σε μικρά κομματάκια 1 κ.γ μπέικιν 100γρ κρέμα γάλακτος 1 χούφτα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜετά το γλυκό δε σας πιάνει μια λιγούρα για αλμυρό; Εμένα πάντα,γι'αυτό το κέικ τούτο του Γ.Μπαξεβάνη είναι ακριβώς για τη στιγμή,που κάτι θέλω να φάω μα δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕνα πλούσιο κέικ με ολόκληρα κομμάτια αρωματικής κρητικής μπανάνας! Σήμερα θα κατεβούμε νοτιοανατολικά, σε ένα παραλιακό οικισμό του δήμου Βιάννου, την Άρβη.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝομίζω πως αυτό το κεϊκ θα το ξανακάνω σύντομα, γιατί άρεσε σ' εμένα... και ως γνωστόν η μαγείρισσα έχει πάντα τον πρώτο λόγο!! . Επειδή δε, πρέπει να το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το γάλα και στο τέλος το blue[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα αφράτο κέικ, ότι πρέπει για πρωινό ή κολατσιό των παιδιών στο σχολείο αλλά και δικό σας. Απλώς τυλίξτε το σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ρίξτε το στην[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΛιαστή ντομάτα και ελιές αγαπημένα ελληνικά προϊόντα που όπου τα προσθέσεις μόνο νοστιμιά θα πάρεις!! Σήμερα θα φτιάξουμε μάφινς αλμυρά γεμάτα χρώματα και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr29/1/15 Κορμός με ρεβίθια και pesto. Αρωματικός κορμός με τις γεύσεις του pesto, ιδανικό πιάτο για χορτοφάγους αλλά και σε περιόδους νηστείας. Συστατικά 80gr.[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com΄Ενα υπέροχο αλμυρό κέικ, όλο αρώματα !!!! ΥΛΙΚΑ 300 γραμ. βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να είναι πολύ μαλακό, κομμένο σε κομμάτια και[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr