Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Φέτος για το 2015, σας έφτιαξα άλλη μια βασιλόπιτα. Βασιλόπιτα joconde, (γιοκόντ), μια αλλιώτικη... βασιλόπιτα, για αλλιώτικα... γούστα. Με αφράτο μπισκουί[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr9 Απρ 2014 Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. αλεύρι Για την κρέμα : 400 ml γάλα 100 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookcool.grΓια 6-8 άτομα 1 1/4 κούπα αμύγδαλα 8 ασπράδια αβγών 1 κούπα ζάχαρη 1/2 κούπα αλεύρι Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής 6 κουταλιές της σούπας κοφτές, αλεύρι 2[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλή σας μέρα τί καλημέρα δηλαδή ...ξεκίνησα πρωί να γράφω τούτη τη συνταγή κι έφτασε μεσημέρι...! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες και να ξεκουραστήκατε ή να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠάρτυ Nerf φέτος! Και η τούρτα μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη απο ενα γιλέκο nerf! Υλικά για το κέικ 4 αυγά 100 γρ βούτυρο αγελάδος 50 ml ελαιόλαδο 150 γρ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι 5 αυγά 50 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: 500 γρ. γάλα φρέσκο 500 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλή σας μέρα τί καλημέρα δηλαδή ...ξεκίνησα πρωί να γράφω τούτη τη συνταγή κι έφτασε μεσημέρι...! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες και να ξεκουραστήκατε ή να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Για την βάση, ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη, το ασπράδι αυγού και το λιωμένο βούτυρο. Στη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝ: 175γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη 75 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40γρ. λευκό ξηρό κρασί 2 ασπράδια αυγών 10γρ. μέλι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜία υπέροχη τούρτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και όχι μόνο. Η τούρτα είναι σε μικρό μέγεθος, 4 κομμάτια, για να την απολαύσετε μαζί με το αγαπημένο[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΗ πιο εμβληματική τούρτα της χώρας είναι μια δημιουργία της Τζένι Άκερστρομ, γκουρού της οικιακής οικονομίας στις αρχές του 20ού αιώνα και δασκάλα των Σουηδών[...]
Πηγή: xrysessyntages.com