φαλαφελ αυθεντικη συνταγη | λικερ πορτοκαλι με κρασι | πως να φτιαξω παεγια | χοιρινο στιφαδο αργυρω | πιτα με μυζηθρα | γλυκο με γιαουρτι και ζελε ανανα | φαβα βρασιμο | πως να φτιαξω νηστισιμο κεικ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα - Σιροπιαστο

Βρέθηκαν 16 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Χαλβάς με πορτοκαλένιο σιρόπι και φυστίκια

Ο σουσαμένιος χαλβάς "του μπακάλη" είναι το ένα είδος∙ στην Ελλάδα όμως και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο υπάρχει και η διαφορετική, πολύ δημοφιλής[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελομακάρονα Χωρίς Γλουτένη Με Πολέντα Gluten[...]

Υλικά για 30 μικρά μελομακάρονα 185 ml ελαιόλαδο ελαφρύ 120 ml χυμό πορτοκαλιού και ξύσμα από 2 πορτοκαλια 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη 190 γρ αλεύρι για όλες τις[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr
Σάμαλι, το γλυκό της Δαμασκού

Σάμαλι, το γλυκό της Δαμασκού Κολλάει το στόμα μου μαζί του και δηλώνω πως το σάμαλι είναι το αγαπημένο μου γλυκό. Η σχέση μου μαζί του είναι αιώνια. Έχει[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Παστέλι της Άνδρου

Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες μέλι 1 κούπα νερό 4 κούπες καρύδια, χονδροκομμένα ½ κούπα παξιμάδια χωρίς γλουτένη τριμμένο ξύσμα 2 λεμονιών λίγο ανθόνερο 200 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
τάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας &[...]

τάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]

Πηγή: pandespani.com
Pancakes με κινόα και καρύδα

½ κούπα κινόα πλυμένη καλά 1 κούπα νερό ½ κούπα βρώμη ¾ κούπας τριμμένη καρύδα χωρισμένη σε ¼ της κούπας και ½ κούπα 1 κούπα γάλα αμυγδάλου 1 αυγό 2 κ.σ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κέικ με Πολέντα και Αμύγδαλα - Polenta and[...]

Η Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΤΟ ΑΥΓΟ  ♦♦  L' UOVO

ΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ΤΟ ΑΥΓΟ  ♦♦  L' UOVO

ΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Γλυκό με σορμπέ ακτινίδιο-πεπόνι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy